2023.9.7 16:00
Olvasási idő 0:31
László Panna

„Itt nem te mész nyugatra, hanem a Nyugat jön hozzád” – Carson Coma x REFRESHER Turnénapló 1. rész (Sziget Fesztivál)

VIDEÓ CARSON COMA SZIGET TURNÉNAPLÓ VIDEÓ

Mindig kíváncsi voltál arra, mi történhet egy zenekari backstage-ben vagy egy turnén? A REFRESHER Magyarország és a Carson Coma közös turnésorozatában mindenre fény derül!

Rengeteg prekoncepció és tévképzet terjeng arról, mi történik egy zenekarral színpadra lépés előtt és után. Féktelen bulik, végtelen mennyiségű ital és felhőtlen jókedv. 

A REFRESHER Magyarország stábja arra szánta el magát, hogy egy háromrészes sorozat keretein belül mutassa be a valóságot, vagyis hogy mi történik valójában ezekben a szituációkban. A főszereplőnk pedig nem más, mint Magyarország egyik legegyedibb és legsikeresebb zenekara, a Carson Coma.

Sorozatunk első részében a Sziget Fesztiválra látogattunk el, ahol fény derült arra, mit jelent a Sziget fesztivál a zenekar tagjainak, miben más egy szigetes fellépés a többi fesztiválos fellépéstől, és természetesen a színpadra lépés előtti és utáni percekben is jelen voltunk.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!