2023.8.22 16:01
Olvasási idő 0:36
Szécsi Krisztián

Napi cuki: Drake hamarosan megjelenő albumjának borítóját 5 éves fia tervezte

ZENE DRAKE VILÁGZENE ZENE

Adonis nagy művészi gonddal alkotta meg a pirosszemű fehér kutyust.

Bár még mit sem tudni, hogy mikor droppol Drake nyolcadik stúdióalbumja, a For All the Dogs, egyet már tudhatunk, valószínűleg nehéz lesz überelni azt a művészt, aki megálmodta a korong borítóját. Hiszen a művész fehér kutyust nem köszönhetjük másnak, mint Drake 5 éves kifiának, Adonisnak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés

A kanadai rapper már többször is ízelítőt adott az lemezének érkezéséről a 21 Savage-dzsel közös It's All a Blur Tourja során. Július 25-én például azt mondta a közönségnek, hogy „két hét múlva fog megjelenni nektek, vagy valami szarság“. Augusztus 13-án pedig már azt mondta az inglewoodi közönségének, hogy „kitaláltam, melyik nap fog megjelenni az albumom“, anélkül, hogy a dátumot pontosította volna. Ezek a művészek!

A híres rapper és kisfia, Aadonis egy NB mérkőzésen. Forrás Toronto Star / Contributor

A tavaly megjelent Her Loss korongja egyébként 2022 egyik legnagyobb durranása volt. Sőt, egy pár nap erejéig még beefelt is Taylor Swifttel, hogy kinek is sikerül előkelőbb helyezéseket elérni a Billboard slágerlistáján. Így egyértelmű, hogy idén is minimum egy olyan kaliberű albumot vár el Drake-től.