2023.8.8 9:00
Olvasási idő 0:46
Szöllősi Anna

Mehringer Marciéknak minden hangcucca odaveszett egy autóbalesetben, egy magyar zenész magára vállalja a költségeket

ZENE MEHRINGER MARCI

A Mehringer zenekar az Ördögkatlan Fesztiválra tartott, amikor súlyos közúti balesetet szenvedtek, és minden felszerelésük odaveszett.

Mehringer Marci és zenekara pénteken kapott durrdefektet, amikor az autójuk kisodródott az útról, és felborult. Az X-Faktorból ismert énekes napok óta update-eli a rajongóit arról, hogyan érzik magukat a baleset óta: a zenekar tagjai csonttöréseket és zúzódásokat szereztek, míg a dobost, Fricket életveszélyes állapotban szállították kórházba, és jelenleg is az intenzíven ápolják. Az állapota stabil, de hosszú felépülési időszak előtt áll. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mehringer Marcello (@marcimehringer) által megosztott bejegyzés

A személyi sérülésen túl az összes hangcuccuk is megsemmisült, így a zenekar gyűjtést szervezett a károk megtérítésére és Frick rehabilitációjára, hozzátéve: ha túllépik az elért célt, vagyis az ötmillió forintot, a fennmaradó összeggel a szekszárdi mentőalapítványt támogatják, akik a helyszínen ellátták őket. Mehringer hétfőn osztotta meg, hogy nagy szerencséjükre bejelentkeztek hozzájuk Majkáék, akik felajánlották, hogy magukra vállalják a hangszerparkunk visszaállításának teljes költségét.

Őszintén nincsenek szavak, nem tudom, hogyan tudnánk ezt elégszer megköszönni, nem is hiszem, hogy meg lehet igazán. Ennél nagyobb segítséget nem is tudom, hogy kaphatnánk-e egyáltalán.

– írta, és hozzátette: az így fennmaradó adományokat így nemcsak a mentősöknek továbbítanák, hanem a pécsi és a kaposvári kórházat is megajándékoznák, akik segítik a felépülésüket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mehringer Marcello (@marcimehringer) által megosztott bejegyzés