2023.7.26 14:20
Olvasási idő 1:07
Krajnyák Petra

Több telefonját is tökéletesítette a Samsung

TECH-TUDOMÁNY MOBILTELEFON SAMSUNG MAGYARORSZÁG TECHNOLÓGIA TELEFON

A legnagyobb hibájuktól szabadultak meg a készülékek.

Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 modellek Forrás Samsung Magyarország

A dél-koreai tech-óriás elsők között dobta piacra 2019-ben az akkor forradalminak számító hajlítható érintőképernyős telefonokat. Most Szöulban mutatta be a legújabb, hajlítható okostelefonjait, a Galaxy Z Fold5 és a Galaxy Z Flip5 modelleket. Az új készülékekre valószínűleg a júliusi Samsung Unpacked esemény keretében csaphatunk le, melynek időpontját egyenlőre nem tűzték ki.

A Samsung a hajlítható szériájával forradalmasítja a mobilipart, új mércét állít és szüntelenül tökéletesíti az élményt – mondta TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Napról napra egyre többen teszik le a voksukat a sokoldalú készülékeink mellett, hiszen a hajlíthatósággal egyedülálló élményt kaphatnak. A Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 készülékeink bizonyítják elkötelezettségünk, hogy újításaink során mindig a felhasználók igényeit és elvárásait tartjuk szem előtt.

Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 modellek Forrás Samsung Magyarország

A gyártó lépést tartva a trendekkel és a kritikákkal, új zsanért adott a készülékeknek, amik lehetővé teszik, hogy becsukott állapotban ne legyen semmilyen rés a félbehajtott képernyő összezárt szárnyai között. A Galaxy Z Fold5 mintegy kettő az egyben; okostelefon és egy kisebb táblagép, még az új Galaxy Z Flip5 egy jóval nagyobb, 3,4 hüvelykes OLED panellel egészült ki. 

A Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 modellek Forrás Samsung Magyarország

Az újdonságok sora itt nem ér véget, a Samsung bejelentette a Galaxy Watch6 és a

Galaxy Watch6 Classic érkezését is, amelyek a nap minden percében támogatják a egészséges szokásaink kialakítását.

A Samsung új szériás okosóái Forrás Samsung Magyarország

Az átfogó egészségügyi szolgáltatásokat kínáló és nagy teljesítményű széria elegáns és letisztult formatervezéssel, vékonyabb kerettel, nagyobb, élénkebb kijelzővel és érzékenyebb kezelőfelülettel mutatkozik be. A felhasználók a számlapok és az óraszíjak még szélesebb kínálatából választhatják ki az ízlésükhöz legközelebb álló darabokat, amelyekkel elérhetik kitűzött céljaikat.

A Samsung új szériás okosóái Forrás Samsung Magyarország

A fejlett jólléti funkciókkal a Galaxy Watch6 még részletesebb képet ad a teljes alvási és ébrenléti időről, az alvásciklusról, valamint a fizikai és mentális regenerálódásról, így a felhasználók pontszámukkal mélyrehatóan megismerhetik éjszakai pihenésük minőségét.

A Samsung új szériás okosóái Forrás Samsung Magyarország