2023.7.26 8:26
Olvasási idő 0:47
Krajnyák Petra

Kórházba szállították a Lakers sztárjának fiát

SPORT KOSÁRLABDA LEBRON JAMES NBA SPORT

A 18 éves fiatal kosaras eszméletlen állapotban került kórházba.

Bronny James Forrás 24.hu / RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Tegnap reggel egy kosárlabdaedzés közben leállt Bronny James szíve, írja a 24.hu. A TMZ Sport értesülése szerint jelenleg stabil az állapota, és már nincs az intenzív osztályon. 

A James család szóvivője a TMZ Sportsnak elmondta, a Dél-Kaliforniai Egyetem (USC) orvosi személyzete képes volt Bronny-t azonnal ellátni és kórházba szállítani, a nyilvánosságot arra kérte tartsák tiszteletben a James család magánéletét. A szóvivő azt is hozzátette:

LeBron és Savannah nyilvánosan szeretnék is kifejezni legmélyebb hálájukat és elismerésüket a USC orvosi és atlétikai személyzetének hihetetlen munkájukért és a sportolóik biztonsága iránti elkötelezettségükért. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@bronny által megosztott bejegyzés

A 18 éves fiú apja nyomdokaiba lépett, és hozzá hasonló tehetségnek ígérkezik,  nemrég igazolt a Trojanshoz, és várhatóan az NBA-ben fog kikötni.

Az esetre Elon Musk Twitterből lett X közösségi oldalon reagált, szerinte nem tulajdoníthatunk mindent a vakcinának, de szívizomgyulladás ismert mellékhatása. A kérdés csak az, hogy ritka vagy gyakori.