2023.6.21 15:42
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

A Margaret Island a nyolcvanas évekbe repít minket legújabb klipjével

ZENE BUDAPEST PARK MAGYAR ZENE MARGARET ISLAND ZENE

A zenekar legújabb száma, a különleges hangzású Félember is hallható lesz élőben június 29-én a Budapest Parkban a „Megőrül a szív” elnevezésű tematikus koncertjükön, melynek középpontjában az érzelmek felszabadítása áll.

A Margaret Island szintén rátalált az analógkamerára. A csapat egy igen nosztalgikus, kicsit 80-as évekre hajazó klippel jelentkezett, melyet Generál Kristóf rendezett és rendhagyó módon a producer, Toldi Miklós is megjelenik benne, aki a dobok mögül erősíti Lábas Vikit.

„Nagyon dinamikusra vettük a formát a forgatáson, reméljük, ez a dal hangulatát is tükrözi majd. Többet headbangeltünk, mint egy koncerten, de megérte” – meséli Viki, aki a pár hónapja megjelent, Jumodaddyvel közös, Rámszakadt című számuk utófutáraként gondol a Félemberre, amit június 29-én élőben is hallhattok a Budapest Parkban, s amire egyébként az Instagram-oldalunkon párosjegyet is nyerhettek. A szám ötlete egy dühös délutánon pattant ki, és hogy ezt mindneképpen hangzásvilágában is visszaadja, a nyerseség érdekében a próbateremben rögzítette a gitár-, basszusgitár-, illetve a dobszólamokat is.


„Ezúttal az érzelmek és azok felszabadítása lesz a középpontban” – árulja el a zenekar az estéről. „Az a célunk, hogy mindenki szabadon kiüvölthesse magából a feszültséget, a szívfájdalmát, elengedhesse a dühét, vagy égbe kiálthassa azt, ha szétrobban a szíve a boldogságtól” – hangsúlyozzák Vikiék, akik erre a fellépésükre limitált Megőrül a szív kollekcióval érkeznek a Budapest Park merch pultjába, a rajongóikat pedig arra kérik, viseljenek magukon a témához illően szívet. Amúgy lesznek meglepetés feldolgozások, plusz kicsit betekinthetünk az ősszel megjelenő EP-be is, ezenfelül a jövőre megjelenő 10. szülinapi nagylemezükbe is.