2023.6.14 9:05
Olvasási idő 0:46
Szécsi Krisztián

Valószínűleg nem lesz sehol olyan nagy biztonságban a pénzed, mint a kotontárcában

DESIGN DESIGN DIVAT SZEX
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Még soha nem lehettél ennyire divatosan felelősségteljes.

„Első a biztonság“ – motyogjuk magunknak, amint volán mögé ülve bekapcsoljuk az övet, hogy amint elénk vág majd egy biciklis a rakparton, ne repüljünk ki a szélvédőn keresztül az apadó Dunába. Valami hasonló volt a koncepciója Thomas Finney divattervezőnek is, ám ő a biztonságot nem a négykerekű machinákban, hanem az óvszerekben kereste.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Thomas Finney (@thomasfinneystudio) által megosztott bejegyzés

A Condom Ring kártyatárca legújabb kollekciójának egyik darabja. A több színben is kapható termék olajozott bőrből készül, egyik oldalán bankkártya tartó zsebbel rendelkezik, a másikon pedig egy csinos kis koton kitüremkedése kap helyet. Az így kialakított dizájn minimum két síkon is értelmezhető. Egyrészt azt az üzenetet közvetíti, hogy pénzed biztonságban van az óvszer latexének ölelésében, másrészt felhívja a felelősségteljes szexre is a figyelmet. Azaz: csúsztass csak be egy gumit a biztonság kedvéért. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Thomas Finney (@thomasfinneystudio) által megosztott bejegyzés

A június 11-én megjelent Finney-kollekció egyébként további más izgalmas darabokat is tartogat a divat szerelmeseinek, mint például egy Hadrianus császár ihlette, hasizmommal dombornyomott felső, bőrgatya, amiben minimum 20 centivel nagyobb csomagod van, egy szintén antikvitásra hajazó, férfias felsőtestet imitáló táska és egy koronát replikázó bőrsapka. Az ókori uralkodó élete egyébként olyannyira átitatta új ruhakölteményeit, hogy még a férfi egykori szeretője, a Nílusba fulladt Antinousz előtt is tisztelgett egy vízililiomos táskával és fejfedővel.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Thomas Finney (@thomasfinneystudio) által megosztott bejegyzés