2023.6.8 8:32
Olvasási idő 0:41
Masszi-Rigó Csilla

Forma-1-es bajnok mellett találhatott rá a szerelem Shakirára

ÉLETMÓD FORMA-1 SHAKIRA

Az énekes hétvégén Barcelonában járt, ezúttal azonban nem egykori focista szerelmével kapták őt lencsevégre.

Mennyit aggódott az internet népe Shakira miatt! Miután az énekesnek tavaly ért véget több mint 12 éven át tartó kapcsolata az FC Barcelona focistájával, Gerard Piquével, sokan azt hihették, hosszú lesz a felgyógyulási folyamat, most azonban úgy tűnik, a Hips don't lie előadójára újra rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárki mellett! 

Néhány hete már felröppent a hír, miszerint lehetséges, hogy Shakira a Forma-1-es sztárpilótával, Lewis Hamiltonnal alkot egy párt, a hétvégén pedig újabb sokatmondó fotó került ki az internetre, ahol az angol autóversenyző egy bárban, barátai és Shakira körében szórakoznak, a férfi pedig gyengéden karolja át az énekes csípőjét. 

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Olivia Rodrigo, Shakira, Carson Coma és Galaxisok a hét megjelenései között Playback Péntek: Olivia Rodrigo, Shakira, Carson Coma és Galaxisok a hét megjelenései között 2024.3.22 18:32

Bár a képen elég nehezen lehet fellelni a bizonyítékként szolgáló részletet, a beszámolók szerint Shakira nem sokat járt Barcelonában azok után, hogy szakított Piquével és Miamiba költözött.