2023.6.7 10:57
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Andrew Tate ájulásig fojtogathatott egy nőt, az influenszer szerint mindent Isten utasítására tesz

ARCOK ANDREW TATE SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Tate nyilván mindent tagad.

Ismét egy rapist-sztori, ezúttal megint Andrew Tate-től. Az egykori kick-box bajnokot, aki baromi krindzs influenszer képében próbálja osztani az észt olyan dolgokról, amikhez egyáltalában nem ért, még decemberben kapcsolta le a román hatóság, miután kiderült, hogy testvérével több nőt is fogva tartanak s szexuális videók gyártására kényszerítenek. Az április óta háziőrizetben lévő Tate a BBC-nek adott először interjút jogi procedúrája óta, melyben tagadta a vádakat, sőt, kifejtette, hogy „Isten utasítására cselekszik, hogy jó dolgokat tegyen“.

Kiemelt tartalom
Szexuális kizsákmányolás miatt vették őrizetbe a Greta Thunberggel kötekedő influenszert Szexuális kizsákmányolás miatt vették őrizetbe a Greta Thunberggel kötekedő influenszert 2022.12.30 11:16

Hát, most egy új történet látott napvilágot, melyben egy brit nő egy 2014-es élményéről beszélt részletesen. A nő vallomása szerint Tate addig fojtogatta szex közben, míg végül el nem ájult. Amikor magához tért, a férfi még mindig közösült vele. A hatóságok kérdésére, hogy miért nem tett akkoriban feljelentést, válasza az volt, hogy akkoriban még nem tudta, hogy ez erőszaknak minősült, mivel a szexuális együttlétbe mindketten beleegyeztek, ám az valami szörnyű dologba fordult át.

Forrás Anadolu Agency / Contributor

A beszámoló alapján Andrew az erőszakon túl fenyegette is a nőt, többek között azzal, hogy megöli és igen fura, posszesszív dolgokat mondogatott neki, mint hogy „enyém vagy“ és „hozzám tartozol“.