2023.5.24 12:40
Olvasási idő 1:10

Trunk Tamás Ausztriát is meghódította – Amal Clooney mellett a magyar influenszer is helyet kapott a nívós konferencián

DIVAT SNEAKER

A fiatal influenszer Ausztria gazdasági és munkaügyi miniszterével ült egy asztalnál.

A bécsi 4Gamechangers Fesztivált, Ausztria egyik vezető nemzetközi konferenciáját az ORF és a Puls24 szervezi minden évben. Az 5000 résztvevőt fogadó esemény előadói között George Clooney felesége, Amal Clooney emberi jogokra szakosodott jogász, Nadia Murad Nobel-békedíjas emberi jogi aktivista és Mikaela Siffrin, a világ jelenleg legsikeresebb sokszoros világkupa győztes síelőnője mellett Trunk Tamás is helyet kapott, akit a konferencia előkommunikációban a headlinerek között emlegettek.

Trunk Tamás a 4 GameChangers konferencián. Forrás 4GameChangers

A 4Gamechangers második napjának telt házas, legtöbbembert megmozgató programpontja a nagyszínpadon a Jövő munkahelye című, az innováció és kollaboráció jegyében zajló kerekasztal beszélgetése volt. Az Ausztria gazdaságában is meghatározó márkák vezető képviselői mellett kapott helyet Trunk Tamás, akit Ausztriában is a vállalatok és az új generáció kapcsolódásának szakértőjeként tartanak számon.

Tamás mellett a kerekasztalbeszélgetésben részt vett Martin Kocher osztrák gazdasági és munkaügyi miniszter, a Magenta, azaz az osztrák Telekom, a Google, az Österreichische Post AG, illetve a StepStone vezető képviselői és Sarah Weber szerzőnő.

„A Z generációval kapcsolatos előítéletek megtörésének fontosságáról beszéltem, aminek szükségessége egyébként az Ö3 ausztriai ifjúsági kutatásának eredményeivel is egybevág. Kiemeltem, hogy a »babzsákeffektus« helyett átfogó, márkaspecifikus, ideális munkahelyi tereket kell teremteni, ehhez fontos a közös elhivatottság pontjait megtalálni, azaz megnyerni a purpose-vezérelt vállalatok és a közösségi média által is felerősített különböző szcénákban mozgó fiatalokat. Hiszen egy Z generációs fiatal is lehet a leglojálisabb munkavállaló”

– árulta el Tamás.

Tamás Martin Kocher osztrák gazdasági és munkaügyi miniszterrel beszélgetett. Forrás 4GameChangers

Sher Khan, a Google ausztriai vezetője a „lifelong learning” fontosságáról beszélt, a folyamatosan változó skillek, és rendkívül gyors innovációs folyamatok miatt.

A konferenciát Karl Nehammer, innovációról, a kezdeményezésről, és a játékszabályok megtörésének fontosságáról szóló beszéde zárta, mindez a világszintű problémák megoldása érdekében – kiemelve a nehéz és gyorsan változó világban való felelősségünket.

Kiemelt tartalom
Havi sneakerjelentés: Mutatjuk március legkeményebb lépőit Havi sneakerjelentés: Mutatjuk március legkeményebb lépőit 2024.3.14 18:18

Trunk Tamásak lehetősége nyílt arra is, hogy a Kintsugi, a márkák hivatása című, német kiadású könyvét megmutassa és átadhassa Karl Nehammer osztrák kancellárnak, a 4Gamechangers Festival speakers lounge-ában.