2023.5.5 12:09
Olvasási idő 0:54
Szöllősi Anna

Kiszel Tündét úgy felpimpelte egy magyar divattervező, hogy rá sem ismerünk

DIVAT KISZEL TÜNDE MOLNÁR NINI

A NINI 2023-as tavaszi-nyári kollekciója több szempontból is izgalmas és formabontó: az új darabokat a napsütötte Ibiza ihlette, kampányarcának pedig nem mást kért fel a tervező, mint a magyar naptármodellt, Kiszel Tündét, aki egyben a szomszédja is.

Nini évről évre meglep minket, nem csak legújabb kollekcióival, hanem új és váratlan márkaarcokkal is. Szeptemberi divatbemutatóját például Farhana Bodi, Netflix sorozatsztár és nemzetközi influenszer zárta. Legyen szó utcai viseletről, fürdőruháról vagy a mára már ikonikussá vált NINI táskákról, abban biztosak lehetünk, hogy egyik szezonban sem maradunk új és izgalmas darabok nélkül. Sőt, már az új kollekció tálalása sem mindennapi.

Kiszel Tünde Forrás Földi Ádám

A divatmárka legújabb modellje nem más, mint a magyar szexszimbólum, Kiszel Tünde, aki az új kollekció hatására most egy teljesen új arcát mutatja meg az ikonikus táskák és ruhadarabok segítségével. 

Fiatalos, ugyanakkor letisztult a kollekció. Ami számomra a legizgalmasabb, hogy ez nem az én stílusom, így egy más oldalamról mutatkozhattam be. Igazi kihívás volt, de nagyon tetszett a munka

– árulta el Tünde a felkérés kapcsán.

Kiszel Tünde Forrás Földi Ádám

„Igazán családias hangulatban fotóztunk, az egész stáb elkényeztetett. Nagyon jó Ninivel a közös munka. Kevesen tudják, de mi tulajdonképpen szomszédok vagyunk” – tette hozzá.

Új fürdő és szabadidőruha elemei üde színfoltként gazdagíthatják gardróbunkat a tavaszi-nyári szezonban. A kollekció darabjait a spanyol tenger különböző kék és zöld árnyalatai, a naplementék vibráló színei ihlették, de a spanyol belsőépítészet is nagy hatással volt az évszak újdonságaira. Aki járt már Ibiza butikhoteljeinek valamelyikében, biztosan elvarázsolta annak mediterrán látványvilága. A bőrből készült darabok között visszaköszönnek korábbi, sokak által kedvelt fazonok és termékek is egy-egy csavarral vagy újítással, de számos új táskaformának és kiegészítőnek is örülhetnek a hazai márka rajongói.

Kiszel Tünde Forrás Földi Ádám