2023.4.28 16:04
Olvasási idő 0:52
Kovács M. Dávid

Több napnyi bujkálás után feladta magát Bam Margera, aki ellen egy elfajult családi viszály miatt adtak ki elfogatóparancsot

ARCOK BAM MARGERA

A Jackass és a Tony Hawk-játékok sztárja a testvérével balhézott össze, aztán napokig szökésben volt, de végül önként jelentkezett az egyik rendőrségen.

Bam Margera egykori profi gördeszkás csütörtökön feladta magát Pennsylvania állam egyik rendőrségén, miután a vádak szerint előző hétvégén bántalmazta a testvérét egy családi konfliktus során.

Bam Margera Forrás Kevin Winter / Getty Images

A Jackass sztárja ellen hétfőn adtak ki elfogatóparancsot, ám a TMZ információ szerint az elmúlt napokat ismeretlen helyen töltötte barátnőjével és nyolcéves gyermekükkel. Margerát testi sértéssel, zaklatással és terrorista fenyegetéssel vádolják.

A vádirat szerint a rendőröket egy családi viszály helyszínére riasztották, ahol Jesse Margera, a CKY dobosa, azt állította: testvére előbb az ajtaján dörömbölt, azt később rugdosni kezdte, majd egy fenyegető hangvételű üzenetet hagyott, amelyben arra figyelmeztette őt, hogy ne merészelje értesíteni a rendőrséget.

A bírósági dokumentumok szerint nem sokkal később, amikor a két testvér már a konyhában volt, Bam Margera ütlegelni kezdte a bátyját, majd azzal fenyegetőzött, hogy megöli a fivérét és a ház többi lakóját is.

Margera aztán az Instagram-oldalán reagált a hírekre. „Épp most jöttem ki a bíróságról az ügyvédeimmel. Minden remekül ment, azok a hamis vádak, amiket a bátyám állít, egyszerűen nem igazak, ezért be fogjuk őt perelni rágalmazásért“ – írta. Ügyvédje, Michael van der Veen szerint minden családban előfordulnak viták, szerinte ennek a viszálynak sem a bíróságon, illetve a nyilvánosság előtt kellene folynia.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bam Margera (@captiancreamstain) által megosztott bejegyzés

A 43 éves Bam Margera ellen a történtek miatt vádat emeltek, ám 50 ezer dolláros óvadékot fizetett, így most szabadlábon védekezhet. A következő bírósági tárgyalása május 25-én lesz.