2022.11.10 10:46
Olvasási idő 0:47
Masszi-Rigó Csilla

Jennifer Aniston még sosem búcsúzott el senkitől ilyen szexin

ARCOK JENNIFER ANISTON SZÉPSÉG

A színésznő a híres Allure magazin utolsó címlaplányaként állt kamera elé.

Jennifer Anistonról aligha lehet rossz képet készíteni, legújabb címlapfotózásán azonban még önmagát is felülmúlta. Az 53 éves színészt az Allure magazin kérte fel címlaplánynak, nem is akármilyen alkalomból: A több mint 30 éves múlttal rendelkező magazin idén decemberben végleg befejezi a nyomtatott magazinok forgalmazását. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés

Jennifer Aniston ezen a ponton már semmit sem akar takargatni, ez már a magazin címlapján kiderül. A decemberi számban nyíltan mesél arról, milyen sokszor próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel. Mint mondja, sok éven át próbálta elfedni, titkolni, hogy próbálkozik, az idők során azonban annyi hamis pletyka kapott szárnyra vele kapcsolatban, hogy úgy döntött, most már nem szeretné titkolni az igazságot.  

Próbáltam teherbe esni, kihívásokkal teli út volt számomra. Az a sok-sok spekuláció évről évre… nehéz volt. Mesterséges megtermékenyítésen mentem keresztül, ittam a kínai teákat, mindent próbáltam. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja: fagyaszd le a petesejtjeidet. De ez a hajó már elment. Nem bánok semmit.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Jennifer Aniston nem mellesleg a címlapon a Chanel egyik rendkívül ikonikus darabját, az 1996-ban debütált, egy a mellbimbókat is alig takaró bikinifelsőt, pontosabban nipplekinit visel. 

(via: 24.hu; Page Six)