2023.4.13 16:43
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Nem hiszed el, hogy ezek igazi, kézzelfogható ruhák – megjelent a LOEWE új pixeles kollekciója

DIVAT

A Minecraftban érzed majd magad a spanyol luxusmárka új darabjaitól.

Jonathan Andersonék kitettek magukért. A LOEWE kreatív igazgatója korábban már prezentálta új, pixeles kollekciójukat az őszi párizsi divathéten, most pedig meg is érkeztek a darabok, amelyeket a Jules Moskovtchenko által megörökített lookbookban szemlézhetünk.

A digitális világ kézzelfoghatóvá válik a felnagyított pixelek által

– szól a spanyol luxusmárka reklámszövege, és nehéz vele vitatkozni, mutatjuk, hogyan néznek ki a szettek:

A LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjaiA LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjai
1 / 12
A LOEWE SS23 "Pixel" kollekciójának darabjai Forrás: Jules Moskovtchenko/LOEWE

A pulóvereket, farmerszetteket, pólókat és táskákat tartalmazó kollekció egészen korszakalkotónak számít, nem véletlen a körülötte érzékelhető médiavisszhang. Ilyen hiteles manifesztációja a divatban aligha volt még a digitális világ részleteinek. Maximum fordítva láttunk hasonlót, amikor a Burberry virtuális kollekciót adott ki a Minecraft-felhasználók részére.

Sajnos, nem sajnos, a LOEWE darabjai nem az átlagember számára lettek tervezve, hiába vagyunk sokan, akik simán felkapnánk egy-egy ilyen cuccot: a legolcsóbb póló is 450 euróba, azaz közel 170 ezer forintba kerül. Úgyhogy nekünk marad a játszadozás a LOEWE weboldalán a pixeles mozgatható képekkel. 

Felmérés:
Ha tehetnéd, hordanád valamelyik darabot a pixeles kollekcióból?
Még jó, zseni az egész
Dehogyis, hagyjál már, hogy néz ez ki
Még jó, zseni az egész
83 %
Dehogyis, hagyjál már, hogy néz ez ki
17 %