2023.4.5 14:38
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

Barbie és Ken a hálószobában – újabb betekintést kaptunk a júliusban debütáló filmről

FILMEK + SOROZATOK BARBIE FILMEK MARGOT ROBBIE RYAN GOSLING

A sztárparádé mellett megtudhattuk, hogy milyen is lesz a film hangulata.

Miután elárasztották tegnap az internetet a Greta Gerwig-féle Barbie című filmet beharangozó sztárplakátok, sejthető volt már, hogy hamarosan kapunk még egy újabb nyalintást a júliusban premierező filmről.

A most beesett trailerből sok mindent egyébként nem tudunk meg az alkotásról (meg hát Dua Lipát sem láthatjuk benne hableányként!) azontúl, hogy minden karaktert vagy Barbie-nak vagy Kennek hívnak. Ám mégis egy igazi camp (a rossz ízlésre épülő humorosan „csicsamicsa“ művészeti irányvonal) filmnek ígérkezik, amelyben Margot Robbie nem csupán imitálja a játékbaba mozgáskultúráját és gesztusait, hanem egyben mindazt csinálja is „pasijával“, Kennel, amit mi gyerekként szintén előszeretettel eljátszottunk kedvenc plasztikbabáinkkal. Pontosabban azt, amit két felnőtt a hálószobában csinál. Legalábbis erre utal a trailer egy pontja.

Ken: Úgy gondoltam, hogy a ma estét nálad tölteném.
Barbie: Miért?
Ken: Mert hát egy pár vagyunk.
Barbie: És mit csinálnánk?
Ken: Tulajdonképpen magam sem tudom még.

A július 21-én debütáló filmben olyan világsztárok lesznek láthatók Margot Robbie és Ryan Gosling mellett, mint Simu Liu, Kate McKinnon, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, America Ferrera, Helen Mirren és Will Ferrell.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

BARBIE (@barbiethemovie) által megosztott bejegyzés