2023.3.30 14:43
Olvasási idő 0:45
Kovács M. Dávid

Florence Pugh egy csapat kiskutya között idézte fel, milyen volt Timothée Chalamet-val gulyáslevesezni Budapesten

ARCOK BUDAPEST FLORENCE PUGH FORGATÁS TIMOTHÉE CHALAMET

Az élet nagy dolgairól beszélgettek egy-egy sör mellett – emlékezett vissza a színész nyolc eleven kutyus között.

Florence Pugh, a Fehér éjszakák, a Lady Macbeth és a Nincs baj, drágám színésznője volt a Buzzfeed kölyökkutyás interjúsorozatának (The Puppy Interview) legfrissebb vendége.

Florence Pugh és Charlie Gooch egy római étterem előtt 2023. március 26-án. Forrás MEGA /Getty Images

A közel negyedórás videóinterjú első felében, az egyik kérdés kapcsán, a 27 éves színész a Denis Villeneuve-féle Dűne második részének budapesti forgatására is kitért. A kérdés úgy szólt, hogy milyen volt újra együtt dolgozni Timothée Chalamet-val, akivel a Lady Birdöt és az idén mozikba kerülő Barbie-filmet jegyző Greta Gerwig 2019-es, Kisasszonyok című kosztümös mozijában játszott együtt.

Fantasztikus volt újra találkozni Timmyvel. Elmentünk gulyáslevest enni és söröztünk, és csak beszélgettünk az életről. Nagyon rég nem láttam őt, de nagyszerű volt megfigyelni, mennyit fejlődött, és hogyan viselkedik a forgatáson.

– válaszolta Florence Pugh a szertelen kiskutyák gyűrűjében.

Hozzátette: bár ekkor már évek óta nem találkoztak egymással, csodálatos volt látnia, hogy Chalamet mennyit fejlődött, és hogyan viselkedik a forgatáson. „Menő látni, hogy az ember, akivel négy évvel ezelőtt találkoztam, ilyen hihetetlenül fókuszált és profi színésszé vált. Persze korábban is ilyen volt, de a Dűne egy igazán hatalmas produkció, és szuper, hogy egy barátom ilyen jól boldogul.“

A teljes interjút itt lehet végignézni, a budapesti forgatásra vonatkozó rész az ötödik perc környékén kezdődik: