2023.3.29 14:02
Olvasási idő 1:18
Szécsi Krisztián

Eddig csak sejtettük, de igaz: Selena Gomez karaktere biszexuális

FILMEK + SOROZATOK DISNEY LMBTQ SELENA GOMEZ

„Sajnos akkoriban még nem lehettünk ennyire nyíltak“ – nyilatkozta a Disney híres producere.

A Disney egyik legnagyobb felfedezettje, Selena Gomez mindössze 15 éves volt, amikor megkapta a Disney Channel egyik legsikeresebb sorozatának, a Varázslók a Waverly helyből főszerepét, Alex Russót. A műsor hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendett, sőt, sokan a New York-i varázslók kalandjain keresztül ismerhették meg Miss Gomez nevét, aki a Disney szárnyai alól kibújva kezdte meg a későbbiekben zenei, majd kozmetikai karrierjét is.

Négy évadon keresztül rendkívül sok híresség kameózott a műsorban. Láthattuk Shakirát, Dwayne Johnsont, Cindy Crawfordot, Nicole Scherzingert, a szintén Disney-s Miley Cyrust, Bella Thornt, és Hayley Kiyokót is. Az utóbbi nem csupán azért is különleges, mert több részen keresztül játszhatta Alex Russo szeleburdi boszorkánybarátnőjét, hanem egyben, mint nemrég utólag kiderült, a szerelmét is. Így van, Alex Russo biszexuális.

Peter Murrieta producer erősítette meg az információt a sorozat két szereplőjének, David DeLuise és Jennifer Stone közös podcastjának egyik adásában, arra a kérdésére válaszolva, hogy melyik storyline-t lehetett volna jobban kibontani:

Jaj, hát ez egyértelmű. Bárcsak továbbvihettük volna azt, ami sokunk számára nyilvánvaló volt Stevie és Alex között. Sajnos akkoriban még nem lehettünk ennyire nyíltak, de mindenki tudta, hogy mi a helyzet, és hogy mi is igazából ez a kapcsolat

– árulta el Murrieta a Wizards of Waverly Pod című podcastban.

@jenniferlstone We know you wanted Stalex…we wanted it too. #wizardspod#wizardsofwaverlyplace#disneytok♬ original sound - Jennifer Stone

 A hírt egyébként elképesztően pozitívan fogadták a sorozat rajongói, akik amúgy is már régóta sejtették a szikrázást Hayley és Selena karakterei között. A producer többek között arra is utalt, hogy más régebbi műsorokban is vannak rejtett queer karakterek. Így csak annyit mondanánk, hogy jó mazsolázgatást. Mi addig is örülünk a Stalex (Stevie-Alex) párosnak!