A cikk a Helly Hansen együttműködésben készült.
 
2023.3.22 15:37
Olvasási idő 1:03
Masszi-Rigó Csilla

Megszületett a tökéletes tavaszi kabát – A Helly Hansen új darabjára minden időben számíthatsz

DIVAT DIVAT

Innovatív, sokoldalú és funkcionális! Megérkezett a kabát, ami tökéletessé teszi a szeleburdi tavaszt.

A moduláris szó jelentése „önállóan is működő modulokból, azaz kisebb elemekből álló”, amely fogalom jelentésének tökéletes megtestesítője a Helly Hansen Modular Essence Raincoat. A Helly Hansen legújabb esőkabátjának moduláris, multifunkcionális kialakításának köszönhetően tökéletesen felkészülhetünk az időjárás hirtelen változásaira, hiszen az pillanatok alatt rövid kabáttá vagy mellénnyé alakítható. Remekül ötvözi a divatot és a technológiát, időtlen elegáns szabása miatt hosszú ideig elkíséri viselőjét. Innovatív, sokoldalú és funkcionális kialakítása miatt pedig megérdemelten zsebelte be a German Desing Award legmagasabb elismerésű díját.

A tökéletes kabát egy tökéletes, de szeleburdi tavaszhoz. Forrás Helly Hansen

A German Design Awards 2023 díjas kabátot moduláris felépítésével arra tervezték, hogy viselője pillanatokon belül alkalmazkodni tudjon a gyorsan változó időjáráshoz és ingadozó hőmérséklethez. A modularitásból fakadó sokoldalúságának köszönhetően az esőkabát ugyanis maximális időjárásálló védelmet nyújt, amikor szükséges, funkcionális és kényelmes viselet a mindennapokban. Ebből fakadóan ideális viseletet jelenthet a  városi ingázók számára, akiknek még a legszeszélyesebb körülmények ellenére is csak egy kabátra lenne szükségük egész nap.

Több részre is különszedhető, praktikus társ. Forrás Helly Hansen

Az esőkabát felső része levehető, így két különálló, önálló darabbá alakítható – egy vízálló, szélálló, rövid kabáttá és egy légáteresztő mellénnyé. A Modular Essence esőkabát vízálló/lélegző HELLY TECH® Protection szövetszerkezettel és PFC-mentes, tartós vízlepergető kezeléssel rendelkezik, valamint a kapucniban, a derékrészen és a szegélyen belüli húzózsinórral is állítható a testreszabott illeszkedés érdekében.

A rangos German Design Awards arany fokozatú győztesének lenni óriási eredmény, amire méltán büszkék vagyunk”

– mondta Kristoffer Ulriksen, a Helly Hansen Lifestyle & Collaborations alelnöke.

Innovatív, sokoldalú és funkcionális. Forrás Helly Hansen

„Minden szezonban arra törekszünk, hogy olyan sokoldalú és funkcionális ruhadarabokat mutathassunk be, amelyekre vásárlóink egész szezonban, az időjárástól függetlenül támaszkodhatnak. Ezzel az új esőkabáttal ki szerettünk volna lépni a komfortzónánkból és határainkat feszegetni, hogy egy egyedi, innovatív és moduláris dizájnt hozhassunk létre.”