2023.3.22 13:50
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

Jön A törvény nevében 4. évada: új nyomozót kapunk

FILMEK + SOROZATOK A TÖRVÉNY NEVÉBEN HBO SOROZATOK TRUE DETECTIVE

6 év után tér vissza a nagysikerű krimiantológiai sorozat.

Éppen hogy feleszméltünk a piszkosul jó The Last of Us-ból, máris jön a következő igencsak ígéretesnek bizonyuló HBO-s sorozat, A törvény nevében (True Detective) legújabb évada, a Night Country, melynek főszerepében ezúttal Jodi Fostert köszönthetjük.  

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

True Detective (@truedetective) által megosztott bejegyzés

A törvény nevében krimiantológiai sorozat minden évadában egy vagy két nyomozó munkáját követhetjük végig, akiknek feladatuk, hogy megtalálják az adott széria gyilkosát, miközben nyilván a saját démonjaikkal, traumáikkal is megküzdenek – hiszen hova lenne enélkül a drámaiság? A sorozat egyébként mindig is lenyűgöző színészgárdát vonultatott fel: Matthew McConaughey, Rachel McAdams, Woody Harrelson, Vince Vaughn, Mahershala Ali – és most Jodie Fosterrel bővül ki ez a csapat.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

True Detective (@truedetective) által megosztott bejegyzés

A negyedik évad fő cselekményszála nyolc kutató hirtelen eltünéséhez vezet Alaszkában. Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Keli Reis) nyomozókat bízzák meg a férfiak felkutatásával, de a nyomozás alatt meg kell fejteniük a város övező sötét titkokat s egészen vissza kell nyúlniuk a település történetében, hogy kell felgöngyölítsék a szálakat. 

Kiemelt tartalom
Túléli, vagy a szemünk láttára omlik össze a Vaják-sorozat, amiből az író és Henry Cavill is teljesen kiábrándult? Túléli, vagy a szemünk láttára omlik össze a Vaják-sorozat, amiből az író és Henry Cavill is teljesen kiábrándult? tegnap 20:14 -kor

Sajnos az HBO még nem közölte A törvény nevében negyedik évadának premierdátumát. Mindössze a fenti Instagram-posztból informálódhatunk, miszerint a sorozat „hamarosan érkezik“.