2023.3.16 14:25
Olvasási idő 0:31
Kovács M. Dávid

Robbie Williams Benedek Tiborról is megemlékezett, majd ugyanazt a rajongót hívta színpadra budapesti koncertjén, mint húsz éve

ZENE KONCERT ROBBIE WILLIAMS

A koncert szervezői úgy tudják, nem PR-fogás történt, az énekes valóban maga választotta ki a tömegből a rajongót. Epres Panni pedig alig jutott szóhoz, hogy a férje is szóba került a koncerten.

Robbie Williams kedd este a Budapest Arénában adott koncertet, ahol szokásához híven rajongókat is színpadra hívott. A bulin ráadásul egy olyan férfira esett a választása, aki már a húsz évvel ezelőtti, magyarországi fellépésén is mellette álhatott a színpadon.

A brit énekes minderről – rendkívül lelkesen, közös fotók társaságában – a közösségi oldalán számolt be, ahol azt írta, ennek az esélye 174 240 000 volt az 1-hez. „Örülök, hogy újra láttam, uram“ – írta a csütörtök reggeli posztban.

A koncertet szervező Live Nation sajtósa a Hvg.hu kérdésére azt válaszolta: úgy tudják, hogy Robbie Williams a budapesti koncerten valóban találomra választotta ki a színpadra hívott rajongókat.

A 49 éves énekes a keddi koncerten egyébként a 2020-ban elhunyt vízilabdásunkról, Benedek Tiborról is megemlékezett. Az ennek szentelt pillanatokat a sportoló özvegye, Epres Panni nemcsak megörökítette, hanem az Instagram-oldalán is közzétette.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés