2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.3.16 14:25
Olvasási idő  0:31

Robbie Williams Benedek Tiborról is megemlékezett, majd ugyanazt a rajongót hívta színpadra budapesti koncertjén, mint húsz éve

A koncert szervezői úgy tudják, nem PR-fogás történt, az énekes valóban maga választotta ki a tömegből a rajongót. Epres Panni pedig alig jutott szóhoz, hogy a férje is szóba került a koncerten.

Kovács M. Dávid
2023.3.16 14:25 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Robbie Williams kedd este a Budapest Arénában adott koncertet, ahol szokásához híven rajongókat is színpadra hívott. A bulin ráadásul egy olyan férfira esett a választása, aki már a húsz évvel ezelőtti, magyarországi fellépésén is mellette álhatott a színpadon.

 

 

A brit énekes minderről – rendkívül lelkesen, közös fotók társaságában – a közösségi oldalán számolt be, ahol azt írta, ennek az esélye 174 240 000 volt az 1-hez. „Örülök, hogy újra láttam, uram“ – írta a csütörtök reggeli posztban.

 

A koncertet szervező Live Nation sajtósa a Hvg.hu kérdésére azt válaszolta: úgy tudják, hogy Robbie Williams a budapesti koncerten valóban találomra választotta ki a színpadra hívott rajongókat.

 

A 49 éves énekes a keddi koncerten egyébként a 2020-ban elhunyt vízilabdásunkról, Benedek Tiborról is megemlékezett. Az ennek szentelt pillanatokat a sportoló özvegye, Epres Panni nemcsak megörökítette, hanem az Instagram-oldalán is közzétette.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Robbie Williams / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra