2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Szöllősi Anna
2023.3.10 12:44
Olvasási idő  0:32

A Porsche új modellje futurisztikus elemekkel keveri a Y2K-esztétikát, az eredmény pedig: KELL!

Daniel Arsham kortárs tervező összeállt a Porschéval, hogy megálmodják a retro és egyben futurisztikus koncepciót, a NEBULA 928-at.

Szöllősi Anna
2023.3.10 12:44 Olvasási idő  0:32
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Nem mondanám, hogy nagy rajongója vagyok a kocsiknak, de ezt a modellt még én is hazavinném (ha máshogy nem is, apró makett vagy Matchbox formájában az íróasztalomra.)  Az 1978-as Porsche 928 játékos és funky újragondolása a Y2K esztétikából merített, a Daniel Arshammal közös projekttel pedig a Porsche először képviseltette magát a SXSW Fesztiválon.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Porsche (@porsche) által megosztott bejegyzés

 

A veterán Porsche-modell futurisztikus megjelenést kapott a lila színű, fémes festéssel, míg a belső tér lila színei és textúrái a 2000-es évek eleje előtt tisztelegnek. A NEBULA 928 ötvözi kicsit a múltat, a jelent és a jövőt: a hátsó lökhárítón LED-es megoldással világít a Nebula felirat, amitől az egésznek lesz talán egy kis cyberpunk vibe-ja is, és azon sem lepődnénk meg, ha a kocsi kinyitná az oldalsó szárnyait, és felszállna az égbe. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Instagram / Porsche
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra