2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2023.3.6 17:21
Olvasási idő  0:45

Elég komoly ingyenes stúdió nyílik Debrecenben – Hundred Sins és Schoblocher Barbara is ott lesz a megnyitón

Március 11-én startol a Music Lab, a megnyitón nem kis dzsembori várható.

Maier Péter
2023.3.6 17:21 Olvasási idő  0:45
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Új zenei stúdió nyílik Debrecenben a Telekom jóvoltából. A Music Lab március 11-én startol, ráadásul a megnyitóünnepségen olyan zenészek mutatják be alkotói folyamataikat, mint Schoblocher Barbara a Blahalouisianából, Hundred Sins producer/Dj, illetve Böbe. A műfajilag sokszínű közreműködőket felvonultató rendezvényről a Facebookon találtok részletes infókat. 

 

A fent említett nevek mellett CVRDWELL, LAU és a LavaLava-alapító Tollner Máté, azaz Tolo adja át tudását a megjelenteknek. 

 

Ahogy a REFRESHER Magyarországnak küldött sajtóközleményből kiderül, a fiataloknak szóló ingyenes alkotóteret, a Kraftlabet másfél évvel ezelőtt nyitotta meg a Telekom Debrecenben. A kezdeményezés induló podcasterek és videósok otthona lett és teltházzal üzemel. Ezután döntött úgy a cég, hogy egy jól felszerelt zene stúdióval bővíti a helyszínt, ezzel több lehetőséget biztosítva az alkotókedvű debreceni fiataloknak. Az új stúdióban profi eszközök; két lemezjátszó, keverő, analóg szintetizátor és dobgép vár mindenkit, ráadásul a lényeg csak most jött: full ingyen használhatók a cuccok, mindössze időpontot kell hozzá foglalni.

 

A Kraft Music Lab Debrecenben Forrás: Telekom

 

A neves zenészek előadásait tömörítő megnyitó rendezvény után egy afterparty-t is rendez a Telekom, annak itt a linkje.

 

A telekommunikációs vállalat nagyon ráállt arra, hogy a magyar könnyűzenei élet felpörgetését támogassa, nemrég elindították a Telekom Spots szolgáltatásukat, amely az oda felkerülő könnyűzenei programokat rendszerezi.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: sajtóközlemény Thumbnail:  Hundred Sins Fb
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra