2023.3.3 13:52
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Megérkezett a fizetős Twitter, ennyiért lehet majd kék pipánk

TECH-TUDOMÁNY ELON MUSK TWITTER

Egy pár nap még kellhet, míg megjelenik az előfizetői gomb...

Bár pár nap, hét még elkellhet, hogy a Magyarországon elérhető összes Twitter-profil számára elérhetővé váljon a fizetős funkció, tény ami tény, hamarosan hozzánk is elérkezik majd a prémium csomag, melyet a Twitter igazgatói székét birtokló Elon Musknak köszönhetünk. 

Magyarországra jön a fizetős Twitter! Forrás Jonathan Raa/NurPhoto via Getty Images

A Twitter súgójából már kiderül, hány birodalmi magyar forintért cserébe kaphatunk kék pipát és extra szolgálatásokat a madaras applikációban, az első hírek szerint 

  • A Weben 2850 forint / hó, éves szinten 30 000 forintba kerül majd a csomag,
  • Android / iOS-rendszeren pedig 4000 forintot kell fizetni egy hónapban, míg az éves csomag 41 490 forintba fog kerülni.

A Twitter tavaly decemberben jelentette be Blue névre keresztelt csomagját, azóta már nem csak az amerikai felhasználók körében lehet szert tenni a fizetős rendszerre és vele az extra funkcióra. 

Kiemelt tartalom
Mi lesz az autóval, ami meg akarta váltani a világot? Újabb kínos videók jelentek meg a Tesla Cybertruckról Mi lesz az autóval, ami meg akarta váltani a világot? Újabb kínos videók jelentek meg a Tesla Cybertruckról 2024.1.9 18:03

A kék pipa mellett a bejegyzések utólag is szerkeszthetők lesznek, a 280 karakteres posztolási limit pedig 4000 karakterre bővül az extra felhasználók számára, akik jobb elérést érhetnek majd el bejegyzéseikkel.