2023.2.24 11:38
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Így nézne ki a Jóbarátok sztárja, ha ma lenne 18 éves – Monica Geller megviccelte a követőit

ARCOK COURTNEY COX JÓBARÁTOK

Az 59 éves színésznő telefont ragadott, kinézett pár menő outfitet a netről, felnyitotta lánya gardróbját és TÁDÁM! Újra 18 éves lett.

Courtney Cox igen aktív online életet él, a minap egy humoros TikTok-trendre ült fel, igaz, kicsit kifordítva az eredeti koncepciót. A videómegosztón mostanában tucatjával jelennek meg az olyan videók, ahol a fiatal tartalomkészítők saját maguknak öltöztetik be édesanyjukat. A Jóbarátok színésze fogta magát, kilesett pár inspirációt a netről, majd felnyitotta lánya szekrényét, croptopot, hajgumikat és telefont ragadott, majd megmutatta, hogyan nézne ki ő 18 éves GenZ-Girlként: 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

A színésznőnek aligha ez az első olyan videója, amelyben saját magából űz viccet. Tavaly ősszel posztolta ki Kanye West a Twitterre, hogy „A Jóbarátok sosem volt vicces”. Az egykori Monica Geller ezt nem hagyhatta szó nélkül, egy reakcióvideóban pedig a posztot csalódottan olvasva egyszer csak kikapcsolja Kanye West háttérben hallható Heartless című dalát. A rapper üzenetére Cox csak annyit reagált videó alá írt posztjában: "Fogadok, hogy a régi Kanye szerint a Jóbarátok vicces volt".