2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.2.22 10:41
Olvasási idő  0:42

Gerard Piquét kidobták egy spanyol étteremből, mert a tulaj Shakira-fan

Az FC Barcelona egykori sztárjára igencsak rájár a rúd.

Szécsi Krisztián
2023.2.22 10:41 Olvasási idő  0:42
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Szegény Piqué már vacsorázni sem mehet el úgy, hogy ne a pergő csípőjű exe, Shakira jusson eszébe.

Történt ugyanis, hogy az FC Barcelona futballcsapat egykori sztárját és új barátnőjét, Clara Chia Martit kitessékelték a héten Barcelona egyik japán étterméből – ráadásul tette mindezt az étterem tulajdonosa. Az indok ezúttal nem a szokásosnak mondható rossz magaviselet volt, hanem egészen egyszerűen az étterem vezetője hatalmas Shakira rajongó és nem érzi fairnak, amit a sportoló a kolumbiai énekesnővel csinált kapcsolatuk alatt. Az újdonsült pár balszerencséjére szemtanúk is akadtak bőven, akik alátámasztották, hogy az érkezésük után szinte azonnal távozásra szólította fel őket a hely tulaja.

 

@enjoymagazine Corren a Clara Chía de un restaurante 🤔 #PiquéyClaraChía #enjoymagazine #fyp #parati #gerardpique ♬ RUNAWAY - KAYDEN

 

Az esetről készült videók futótűzként kezdtek terjedni a közösségi médiában, és, hát, a rajongók sem tartották vissza gondolataikat. A TikTok-tartalom egyik kommentelője például elmésen csak ennyit fűzött a történethez: „Az étteremtulajdonos hűségesebb Shakirához, mint maga Piqué“. 

Bár nyilván most mindenki rendkívül boldog, hogy a hűtlen férfi elnyeri méltó büntetését, bár felmerül a kérdés: hiába közszereplő, de vajon jogos-e a társadalmi szintű és módszeres bosszú? 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  @3gerardpique/ Instagram
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra