2023.2.22 10:41
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Gerard Piquét kidobták egy spanyol étteremből, mert a tulaj Shakira-fan

ARCOK GERARD PIQUÉ SHAKIRA SZERELEM

Az FC Barcelona egykori sztárjára igencsak rájár a rúd.

Szegény Piqué már vacsorázni sem mehet el úgy, hogy ne a pergő csípőjű exe, Shakira jusson eszébe.

Történt ugyanis, hogy az FC Barcelona futballcsapat egykori sztárját és új barátnőjét, Clara Chia Martit kitessékelték a héten Barcelona egyik japán étterméből – ráadásul tette mindezt az étterem tulajdonosa. Az indok ezúttal nem a szokásosnak mondható rossz magaviselet volt, hanem egészen egyszerűen az étterem vezetője hatalmas Shakira rajongó és nem érzi fairnak, amit a sportoló a kolumbiai énekesnővel csinált kapcsolatuk alatt. Az újdonsült pár balszerencséjére szemtanúk is akadtak bőven, akik alátámasztották, hogy az érkezésük után szinte azonnal távozásra szólította fel őket a hely tulaja.

@enjoymagazine Corren a Clara Chía de un restaurante 🤔 #PiquéyClaraChía#enjoymagazine#fyp#parati#gerardpique♬ RUNAWAY - KAYDEN

Az esetről készült videók futótűzként kezdtek terjedni a közösségi médiában, és, hát, a rajongók sem tartották vissza gondolataikat. A TikTok-tartalom egyik kommentelője például elmésen csak ennyit fűzött a történethez: „Az étteremtulajdonos hűségesebb Shakirához, mint maga Piqué“. 

Kiemelt tartalom
Így lesz emlékezetes a profilod a randioldalakon a tudomány szerint Így lesz emlékezetes a profilod a randioldalakon a tudomány szerint 2024.7.16 18:50

Bár nyilván most mindenki rendkívül boldog, hogy a hűtlen férfi elnyeri méltó büntetését, bár felmerül a kérdés: hiába közszereplő, de vajon jogos-e a társadalmi szintű és módszeres bosszú?