2023.2.21 11:02
Olvasási idő 0:40
Kovács M. Dávid

28 évesen meghalt Jansen Panettiere, Hayden Panettiere öccse, akit a Walking Deadből és a Jégkorszakból is ismerhetünk

ARCOK GYÁSZ

Jansen Panettiere egy ideje a művészethez fordulva próbált megbirkózni a depressziójával és a szorongásával.

28 éves korában meghalt Jansen Panettiere amerikai színész és szinkronszínész, Hayden Panettiere (Sikoly 4, Egy bogár élete, Ally McBeal) öt évvel fiatalabb öccse, írja a CNN a színésznő sajtósának közleménye nyomán.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jansen Rane Panettiere (@jrpanettiere) által megosztott bejegyzés

Jansen Panettiere a kétezres évek elején gyerekszínészként kezdte pályafutását a nővére mellett, majd olyan produkciókban láthattuk, mint a Secrets of Jonathan Sperry, a Riadó a fedélzeten, a Perfect Game, a Martial Arts Kid, de szerepelt a Walking Dead kilencedik évadának egyik epizódjában is.

Közben szinkronszínészként is dolgozni kezdett. Ő adta a hangját a Jégkorszak 2 (Az olvadás) Lapátszájú fiújának is, de hallhattuk a Nickelodeon The X's című animációs sorozatában is, amelyben a gonosz ellen küzdő ügynökcsalád fiúgyermekét, Truman X-t alakította.

Jansen Panettiere a LinkedIn-profilja szerint 2016-ban közgazdasági alapdiplomát szerzett, a honlapján olvasható életrajza szerint pedig a művészethez fordulva próbált megbirkózni a depressziójával és a szorongásával.

Kiemelt tartalom
28 éves korában meghalt Samantha Weinstein, a Carrie remake-jének színésze 28 éves korában meghalt Samantha Weinstein, a Carrie remake-jének színésze 2023.5.26 9:13

Panettiere halálának oka egyelőre ismeretlen, testvére sajtósának közlése szerint a nyomozás folyamatban van. A férfi január végén még egy olyan fényképet osztott meg az Instagram-oldalán, ahol a nővére, Hayden vágja a haját, miközben mindketten nevetnek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jansen Rane Panettiere (@jrpanettiere) által megosztott bejegyzés