2023.2.17 16:31
Olvasási idő 0:43
Masszi-Rigó Csilla

Billie Eilish-ra kihívták a rendőrséget

ARCOK BILLIE EILISH

Nem először kér az énekes távolságtartási végzést valaki ellen.

Ismeretlen telefonszámról hívta ki a rendőrséget Billie Eilish Los Angeles-i házához egy telefonbetyár – derül ki a TMZ cikkéből. A betelefonáló szerint az énekesnek segítségre és azonnali ellátásra volt szüksége, a rendőrség a házhoz kiérkezve azonban arról bizonyosodott meg, hogy Billie Eilish él és virul. 

Billie Eilish-ra ráhívták a rendőrséget. Forrás Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A helyi szervek gondolkodás nélkül, néhány perc alatt kiérkeztek a helyszínre, az utóbbi időben – mint kiderült – ugyanis egy illetéktelen betolakodó telepedett meg Eilish otthonának környékén. Az amerikai bulvárlap szerint az énekes egy Christopher Anderson nevű férfival szemben kapott öt évig tartó távoltartási végzést, miután az többször is az énekesnő háza környékén lebzselt. Eilish édesapja szerint Anderson december vége óta többször is meglátogatta a családi házukat, állítólag szerelmet vallott az énekesnőnek, és remélte, hogy találkozhat vele. Az elmúlt időszakban 5 alkalommal hívták a rendőröket, valamint többször feljelentést is tettek.

Kiemelt tartalom
Billie Eilish és Lana Del Rey közös produkcióval lepte meg a Coachellán bulizókat Billie Eilish és Lana Del Rey közös produkcióval lepte meg a Coachellán bulizókat 2024.4.14 13:07

Ez a második alkalom, hogy Billie Eilish távoltartási végzést kért egyik rajongója ellen. 2020-ban egy Prenell Rousseau nevű férfit tiltottak el a közeléből három évre, aki többszöri felszólításra sem volt hajlandó elhagyni az énekes ingatlanjának területét, nem egy alkalommal pedig a verandán ülve olvasott, vagy motyogott magában Billie-t várva.