2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.17 16:31
Olvasási idő  0:43

Billie Eilish-ra kihívták a rendőrséget

Nem először kér az énekes távolságtartási végzést valaki ellen.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.17 16:31 Olvasási idő  0:43
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Ismeretlen telefonszámról hívta ki a rendőrséget Billie Eilish Los Angeles-i házához egy telefonbetyár – derül ki a TMZ cikkéből. A betelefonáló szerint az énekesnek segítségre és azonnali ellátásra volt szüksége, a rendőrség a házhoz kiérkezve azonban arról bizonyosodott meg, hogy Billie Eilish él és virul. 

 

Billie Eilish-ra ráhívták a rendőrséget. Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 

A helyi szervek gondolkodás nélkül, néhány perc alatt kiérkeztek a helyszínre, az utóbbi időben – mint kiderült – ugyanis egy illetéktelen betolakodó telepedett meg Eilish otthonának környékén. Az amerikai bulvárlap szerint az énekes egy Christopher Anderson nevű férfival szemben kapott öt évig tartó távoltartási végzést, miután az többször is az énekesnő háza környékén lebzselt. Eilish édesapja szerint Anderson december vége óta többször is meglátogatta a családi házukat, állítólag szerelmet vallott az énekesnőnek, és remélte, hogy találkozhat vele. Az elmúlt időszakban 5 alkalommal hívták a rendőröket, valamint többször feljelentést is tettek.

Ez a második alkalom, hogy Billie Eilish távoltartási végzést kért egyik rajongója ellen. 2020-ban egy Prenell Rousseau nevű férfit tiltottak el a közeléből három évre, aki többszöri felszólításra sem volt hajlandó elhagyni az énekes ingatlanjának területét, nem egy alkalommal pedig a verandán ülve olvasott, vagy motyogott magában Billie-t várva.  

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra