2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Szécsi Krisztián
2023.2.15 15:19
Olvasási idő  0:47

Kis pénisz és sportkocsik: meglepő összefüggést találtak a UCL kutatói

A brit egyetem legújabb publikációjában egy régóta közszájon forgó kijelentést erősített meg.

Szécsi Krisztián
2023.2.15 15:19 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Kis pénisz és sportkocsik:  meglepő összefüggést találtak a UCL kutatói
Forrás: MrCarsTV/ YouTube;

 A brit University College London (UCL) tudósainak úgy tűnik, hogy sikerült legújabb kutatásukban bizonyítékot találniuk a drága sportkocsik és az autókat vezető férfiak kicsi péniszmérete közötti összefüggésre.

A publikáció Kis péniszek és gyors autók címmel látott napvilágot, bár a szakmai lektorálás még hátra van.

 

A kísérlet rendkívül ötletes, bár annál egyszerűbb volt: egy online platformon keresztül fals információkkal látták el a résztvevőket arról, hogy az átlagos péniszméret 18 cm körüli (ez a tudomány jelen állása szerint valójában 13-15 cm körül van), majd egy kérdőív segítségével fogyasztói szokásaikról és vágyaikról kérdezték ezeket a férfiakat a kutatók.

 

Forrás: Robert Alexander / Contributor

 

„Azt az eredményt kaptuk, hogy a férfiak, és különösen a 30 év feletti férfiak sokkal kívánatosabbnak ítélték a sportkocsikat, ha azt éreztették velük, hogy kicsi a péniszük“ – nyilatkozták a tanulmány írói.

Azonban a kutatás különlegessége másra is rávilágított. Például, hogy amikor a péniszméret helyett más témában, jövedelemmel, baráti kapcsolatokkal, jótékonykodással vagy egészséggel kapcsolatban látták el a résztvevőket hamis információkkal, a férfiak sportautó iránti vágya, érdeklődése egyáltalában nem nőtt.

 

A tudósok más manipuláción alapuló módszerrel is kísérleteztek a kutatásban, célirányosan luxustermékekre fókuszálva, de ezekben a kérdéskörökben nem leltek hasonló eredményre, ami csak ráerősít a tényre: valóban létezhet összefüggés a kis péniszméret és a sportautók között.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: psyarxiv.com Thumbnail:  MrCarsTV/ YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra