2023.2.15 15:19
Olvasási idő 0:47
Szécsi Krisztián

Kis pénisz és sportkocsik: meglepő összefüggést találtak a UCL kutatói

Kis pénisz és sportkocsik:  meglepő összefüggést találtak a UCL kutatói
Forrás MrCarsTV/ YouTube
TÁRSADALOM ANDREW TATE AUTÓK AUTÓSPORT

A brit egyetem legújabb publikációjában egy régóta közszájon forgó kijelentést erősített meg.

 A brit University College London (UCL) tudósainak úgy tűnik, hogy sikerült legújabb kutatásukban bizonyítékot találniuk a drága sportkocsik és az autókat vezető férfiak kicsi péniszmérete közötti összefüggésre.

A publikáció Kis péniszek és gyors autók címmel látott napvilágot, bár a szakmai lektorálás még hátra van.

A kísérlet rendkívül ötletes, bár annál egyszerűbb volt: egy online platformon keresztül fals információkkal látták el a résztvevőket arról, hogy az átlagos péniszméret 18 cm körüli (ez a tudomány jelen állása szerint valójában 13-15 cm körül van), majd egy kérdőív segítségével fogyasztói szokásaikról és vágyaikról kérdezték ezeket a férfiakat a kutatók.

Forrás Robert Alexander / Contributor

„Azt az eredményt kaptuk, hogy a férfiak, és különösen a 30 év feletti férfiak sokkal kívánatosabbnak ítélték a sportkocsikat, ha azt éreztették velük, hogy kicsi a péniszük“ – nyilatkozták a tanulmány írói.

Azonban a kutatás különlegessége másra is rávilágított. Például, hogy amikor a péniszméret helyett más témában, jövedelemmel, baráti kapcsolatokkal, jótékonykodással vagy egészséggel kapcsolatban látták el a résztvevőket hamis információkkal, a férfiak sportautó iránti vágya, érdeklődése egyáltalában nem nőtt.

Kiemelt tartalom
Egy városi terepjáró, ami a természetben is jól megküzd az elemekkel – itt az új Kia Sorento Egy városi terepjáró, ami a természetben is jól megküzd az elemekkel – itt az új Kia Sorento 2023.8.24 16:31

A tudósok más manipuláción alapuló módszerrel is kísérleteztek a kutatásban, célirányosan luxustermékekre fókuszálva, de ezekben a kérdéskörökben nem leltek hasonló eredményre, ami csak ráerősít a tényre: valóban létezhet összefüggés a kis péniszméret és a sportautók között.