2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.13 14:16
Olvasási idő  1:28

Rosalía rajzaival kapható a Coca-Cola legújabb kreációja

A Grammy-díjas énekesnő sokak szerint a valaha volt legkülönlegesebb üdítőitalt reklámozza.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.13 14:16 Olvasási idő  1:28
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Coca-Cola a nemzetközi kampánnyal egyidőben itthon is bemutatja eddigi legmerészebb és legsokszínűbb Coca-Cola Creations ízét. A kampány a spanyol sztárelőadó Rosalía-val együttműködésben készült, az új ital, a Coca-Cola Movement pedig február elejétől érhető el Magyarországon. 

 

 

Önkifejezésre és határainkkal való kísérletezésre sarkall az idei év első Coca-Cola Creations kampánya, amely a zene átütő erejét kelti életre. Az üdítőital-gyártóval együttműködő spanyol énekesnő, Rosalía műfaji kereteket és tradíciókat megkérdőjelező zenei világa jól illeszkedik a Coca-Cola Movement néven az üzletekbe kerülő üdítőitalhoz, amelyben a Coca-Cola Zéró Cukor jól ismert íze kapott egészen új formát. 

 

„Az átalakulásra, megújulásra való képesség mint önkifejezési eszköz napjaink egyik erős üzenete, amelyet a zene univerzális nyelven fejez ki” – mondta Oana Vlad a The Coca-Cola Company szenior globális stratégiai igazgatója. „Rosalía-val fantasztikus és inspiráló volt együtt dolgozni a legújabb Coca-Cola Creations kampányon: a kooperáció új utakat nyitott a Creations számára. Reméljük, hogy az ő és a mi rajongóink is imádni fogják az új üdítőitalt.”

 

Rosalía Forrás: Coca-Cola

 

Az új Creations íz egyedi csomagolásban érkezik. A dobozok különlegessége, hogy az azokon látható skicceket maga Rosalía készítette. A csomagolás élénk színei jól kifejezik az énekesnő személyiségét, a rajzok pedig a megújulásra való képességet hivatottak megragadni. 

A Coca-Colával való együttműködés inspirálta Rosalía új, LLYLM című kislemezét, amely január 27-én jelent meg. A világszerte a Columbia Records által kiadott dal több szempontból is úttörőnek számít: az énekesnőnek ez az első olyan alkotása, amely több nyelven szólal meg, és abban teljes szövegrészek angolul íródtak, illetve ez az első olyan dal, amelyet kifejezetten a Coca-Cola Creations számára írtak. A dal egyben egy dinamikus, Rosalía főszereplésével készült video háttérzenéje is. Az alkotói folyamatban az AKQA és a WPP OpenX csapata is részt vett.

 

A Coca-Colával közös kampány indulása izgalommal tölt el. Bízom benne, hogy a zene, az íz és az alkotás öröme mindenki számára olyan fantasztikus utazást jelent majd, amilyen számomra a LLYLM dal megalkotása és a Coca-Colával való együttműködés volt”

 

– mondta el Rosalía, a Grammy-díjas énekesnő és producer. 

 

Mindezeken túl a dobozon elhelyezett QR kóddal a rajongók egy izgalmas digitális világhoz is hozzáférést kapnak. A Coca-Cola Creations Hubban például megtudhatják, hogyan készült a Rosalía jegyezte dal, valamint az énekesnő főszereplésével készült, animációs elemeket is tartalmazó filmet is megnézhetik, amely alatt szintén az új kislemez anyaga hallható.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Coca Cola
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra