2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Maier Péter
2023.1.30 17:13
Olvasási idő  0:44

Hatalmas gaming monitort dobott piacra a Samsung Electronics

A cég új videójáték-kütyüje mini-LED technológiával van felszerelve.

Maier Péter
2023.1.30 17:13 Olvasási idő  0:44
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Új monitorral örvendezteti meg a gamereket a Samsung Electronics. Az Odyssey Neo G7 43" a vállalat első sík, Mini-LED modellje, a korábbiaknál átfogóbb látványvilágot és részleteket biztosít a játékosok számára. A képernyő 4K felbontást (3.840 x 2.160) kínál VESA Display HDR600 és HDR 10+ tanúsítvánnyal, a cég közleménye szerint ezzel az egyik legjobb grafikai élményt nyújtja a gamerek számára.

 

Odyssey Neo G7 43" Forrás: Samsung Electronics

 

Hoon Chung, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke szerint a gaming monitorok piaca folyamatosan növekszik, a játékosok pedig egyre többet várnak el a monitoroktól. „Nemcsak jobb játékélményt nyújtunk, hanem új lehetőségeket építünk a monitorjainkba, így a játékosok számára a technológia és a szórakozás egy helyen válik elérhetővé. Fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy lenyűgöző vizuális teljesítmény mellett merüljenek el a játékosok a magával ragadó gaming élményben.” – tett hozzá.

Az Odyssey Neo G7 hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a cég okotévéi: a Samsung Smart Hubon keresztül elérhető a YouTube, illetve a streaming szolgáltatók, mindemellett pedig a Samsung Gaming Hub által egy felhőalapú játékplatformot kapunk, ami hozzáférést enged akár az Xbox és az NVIDIA GeForce NOW játékaihoz.

 

A monitor februártól lesz elérhető, 450 ezer forintos ajánlott áron indul majd. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: sajtóközlemény Thumbnail:  Samsung Electronics
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra