2023.1.26 15:22
Olvasási idő 0:37
Kovács M. Dávid

Nem fogott Shakira átka: Piqué először tett közzé képet a több mint tíz évvel fiatalabb barátnőjével

ARCOK GERARD PIQUÉ INSTAGRAM PÁRKAPCSOLAT SHAKIRA

A focista az Instagramon is bemutatta huszonéves barátnőjét, Clara Chia Martit, akivel az értesülések szerint már hónapok óta egy párt alkotnak, mégis ez a fotó teszi hivatalossá a kapcsolatukat.

„Egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cseréltél“ – üzente nemrég Shakira sztárfocista exének, Gerard Piquének egy új dalában. Az FC Barcelona korábbi spanyol válogatott védője erre reagálva előbb egy Renault Twingóval gurult be egy barcelonai eseményre, most pedig egy barátnőjével közös fotóval tette egyértelművé, hogy a párkapcsolatában minden rendben.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés

Shakira és Piqué több mint tíz évet töltöttek egymás mellett, házasságukból két gyerek született, és bár a kapcsolatuk stabilnak tűnhetett, 2022 nyarán végül szétmentek, méghozzá a focista hűtlensége miatt – a bulvársajtó legalábbis így tálalja az ügyet. A válás mindenesetre érezhetően összetörte az énekesnőt, aki erről több nyilatkozatában is beszélt.

A 35 éves Piqué barátnője egyébként egy Clara Chia Marti nevű, 23 éves egyetemista, aki a rendelkezésre álló információk szerint PR-esnek tanul. Shakira nagy valószínűséggel rá tett különböző utalásokat a legújabb dalában, amelyben virágnyelven, márkahasonlatokkal élve hozta volt párja tudtára, hogy mekkora minőségbéli visszalépést tett azzal, hogy lecserélte őt.

A focista Instagram-oldalán közzétett fénykép a pár első közös, összebújós fotója.