2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 13:45
Olvasási idő  0:54

Beyoncé visszatért a színpadra, egész Dubai beleremegett a koncertbe

Az énekesnek csupán annyi kérése volt, senki ne készítsen videókat, a nézők azonban nem engedelmeskedtek neki...

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 13:45 Olvasási idő  0:54
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Négy, sőt, majdnem öt év után most először állt színpadra Beyoncé, a hétvégén nyitották meg ugyanis Dubai legújabb luxusszállodáját, az Atlantis the Royal hotelt. A fényűző koncertre csak névre szóló meghívóval lehetett belépni, Beyoncé pedig arra kérte a nézőket, senki ne készítsen felvételt a fellépésről.

 

Beyoncé 5 év után újra színpadra állt. Forrás: Kevin Mazur/Getty Images for Atlantis The Royal

 

 

Hiába a szép szó és a külön erre az alkalomra tervezett telefontartó szütyők, a rajongók nem fogadtak szót az énekesnek, az internetet pedig hamarosan koncertvideók tucatjai lepték el. 

 

@creambakery Beyoncé at the Atlantis Royal Dubai #beyoncedubai ♬ original sound - Creambakery

 

A beszámolók szerint több híresség is részt vett az exkluzív eseményen, a közönség soraiban ott ült Jay-Z, Chloe Bailey, Halle Bailey, Letitia Wright, Winston Duke, Ellen Pompeo, Kendall Jenner és Rebel Wilson is. Beyoncé bár legújabb Renassaince Act I. című albumáról egyetlen számot sem énekelt el, Brown skin girl című számát lányával, Blue Ivy-val együtt adta elő. 
@etalkctv Beyoncé returned to the stage after five years at the Grand Reveal Weekend for Atlantis The Royal in Dubai and her performance is just spectacular as ever!!! She definitely left no crumbs 😤💅 2023 is 100% ✨THAT✨ year (🎥: Leonie Hanne) #beyonce #beyoncé #dubai #atlantisdubai #atlantistheroyal #bey #beyhive #beyonceknowles #beyonceisback ♬ original sound - etalk
A különleges elemekkel tarkított koncert színpada egy hatalmas szökőkút közepén kapott helyet, a show pedig akkora tűzijátékkal zárult, hogy egyes beszámolók szerint még a város másik végéből is jól látható volt, mekkora bulit csapott mindenki Queen B-je. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Kevin Mazur/Getty Images for Atlantis The Royal
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra