2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.20 13:31
Olvasási idő  0:34

Összeházasodtak egymással a Måneskin tagjai

Megjelent a Måneskin új albuma, a Rush debütálása pedig tökéletes alkalom volt arra, hogy a zenekar tagjai örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.20 13:31 Olvasási idő  0:34
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Pénteken, vagyis január 20-án debütál a Måneskin új albuma, a Rush!. A zenekar a lemez megjelenése alkalmából oltár elé állt, az együttes tagjai pedig örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvőt és az azt követő óriási partit a Spotify Global rendezte meg a római Palazzo Brancaccio-ban. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Spotify (@spotify) által megosztott bejegyzés

 

 

Ahogy a videóból is jól látszik, Damiano, Victoria, Ethan és Thomas egymás kezét fogva, talpig fehérben mondták ki a boldogító igent, a szertartást pedig nem más vezette, mint Alessandro Michele, a Gucci korábbi kreatív igazgatója. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Spotify (@spotify) által megosztott bejegyzés

 

 

A pompázatos lagzin nem csak olasz hírességek vettek részt, a világ minden pontjáról érkeztek vendégek: a násznép soraiban ott ültek Paolo Sorrentino és Baz Luhrman Oscar-díjas rendezők, Machine Gun Kelly, a Fehér Lótusz Valentinajat alakító Sabrina Impacciatore valamint Paulo Dybala argentin focista is.  

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  instagram/spotify
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra