2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Kovács M. Dávid
2023.1.17 15:19
Olvasási idő  0:40

Selena Gomez újra egy zenész oldalán találta meg a boldogságot

Justin Bieber és The Weeknd után az énekesnő újabb ismert zenészt csavart az ujjai köré. Akik látták őket, azt állítják, rendkívül boldogok, Selena Gomez alig engedi el az új párja kezét.

Kovács M. Dávid
2023.1.17 15:19 Olvasási idő  0:40
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az amerikai Us Weekly értesülései szerint Selena Gomez a közelmúltban a rendkívül népszerű – még a Sziget fesztivált is megjárt – Chainsmokers duó egyik felét alkotó Drew Taggart barátnője lett.

 

Selena Gomez a róla szóló, "Selena Gomez: My Mind & Me" című dokumentumfilm New York-i vetítésén, 2022. november 30-án. Forrás: Noam Galai / Getty Images

 

A portál informátora szerint az újdonsült pár nem nagyon igyekszik titkolni a románcot, bowlingozni és mozizni már biztosan látták őket. A bennfentes szerint a 30 éves énekesnő alig tudja levenni a kezét az új párjáról, és szemmel láthatóan remekül érzik magukat egymás társaságában.

 

A 33 éves Drew Taggart nem is annyira régen még Steve Jobs modellként dolgozó lányával, a 24 éves Eve Jobsszal járt, ám a kapcsolatuk nem sokáig tartott. Mint ismert, Gomez összesen mintegy nyolc évet töltött Justin Bieber mellett, akivel 2018-ban végleg szétmentek. Közben 2017-ben The Weeknd (Abel Tesfaye) mellett is eltöltött néhány hónapot.

Ugyanitt érdemes megemlékezni arról, hogy Drew Taggart mostanság azzal került be a hírekbe, hogy kiderült: többször édeshármasozott már Alex Pall nevű zenésztársával, azaz a Chainsmokers másik felével, valamint egy-egy rajongójukkal. „Sosem terveztük meg előre. Nem fogok hazudni, elég furcsa volt“ – vallották be egy podcast-műsor vendégeiként.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

web 4 (@drewtaggart) által megosztott bejegyzés

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: usmagazine.com Thumbnail:  Noam Galai / Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra