tegnap 2024.9.18 15:23
Olvasási idő 0:34
Kovács M. Dávid

Margot Robbie közreműködésével készül film a Sims játékokból

FILMEK + SOROZATOK FILMEK MARGOT ROBBIE THE SIMS VIDEÓJÁTÉK

A Sims akár a világ legfölöslegesebb játéksorozata is lehetne, élete ugyanis mindenkinek van, mégis igen jelentős rajongótábort tudhat magának. Valószínűleg ez és a jövőre esedékes 25. évforduló indokolja, hogy filmet csináljanak belőle.

Hivatalosan is zöld utat kapott a Sims videójáték-sorozatból készült mozifilm, jelentette be kedden a játékokat kiadó Electronic Arts (EA), ami az Amazon MGM Studiosszal közösen jegyzi majd a produkciót.

A film gyártásában Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap is részt vesz, ami olyan filmeket jegyez, mint az Én, Tonya, az Ígéretes fiatal nő vagy a tavalyi év két hatalmas gurítása, a Barbie és a Saltburn, és ami időközben már egy Monopoly-filmen is dolgozik.

Zajlik az élet a Simsben.
A Sims játékokban mindig zajlik az élet. Forrás EA

A Variety híre szerint a Sims-mozinak már rendezője is van a Loki és a Sex Education több részén is dolgozó Kate Herron személyében, aki a szintén brit Briony Redmannel (Forget Me Not; Doctor Who) jegyzi majd a forgatókönyvet.

Az EA többet egyelőre nem árult el, úgy érzik, most még „túl korai lenne többet megosztani“, azonban jövőre, amikor a Sims a 25 éves évfordulóját fogja ünnepelni, több infót is csepegtetnek majd a projektről.