2024.8.31 10:37
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Erotikus thriller szereplője lesz Charli XCX

FILMEK + SOROZATOK CHARLI XCX FILMEK OLIVIA WILDE

Az énekes Olivia Wilde-dal fog egy filmben játszani.

I Want Your Sex címmel kerül mozikba Gregg Araki (Elátkozott generáció - Gyönyörök és kivégzések, Titokzatos bőr) japán származású amerikai filmrendező legújabb alkotása, melyben Olivia Wilde (Dr. House, Nincs baj, drágám, Lopott idő) és Cooper Hoffman (Licorice Pizza) mellett a Brat Summer anyja, Charli XCX is feltűnik. 

A brit énekesnek ez lesz a második filmje, miután korábban szerepet kapott Daniel Goldhaber A halál 1000 arca című remake-jében. Az I Want Your Sex szintén nem egy kellemes romantikus vígjátéknak ígérkezik, a Varietyhez eljuttatott szinopszis szerint egy igazán merész kérdéseket feszegető erotikus thrillert kap majd a közönség. 

Forrás X/@charli

„Milyen messze van a túl messze? Amikor a fiatal Elliot (Hoffman) izgalmas munkát kap a neves művész, ikon és provokátor Erika Tracy (Wilde) mellett, a fantáziája valóra válik, Erika pedig felkéri őt, hogy legyen a szexuális múzsája. Elliot hamarosan azon kapja magát, hogy nincs a helyzet magaslatán, Erika ugyanis egy olyan utazásra invitálja, amely mélyebb, mint azt valaha is gondolta volna: a szex, a megszállottság, a hatalom, az árulás és a gyilkosság világába. A polgárpukkasztó karakterekkel és játékos humorral megáldott I Want Your Sex olyan módon fogja felborítani az elvárásokat, amely egyszerre sokkol és gyönyörködtet” – írják a történet szinopszisában.