2024.8.25 15:56
Olvasási idő 1:07
Szöllősi Anna

„Ennyit még sosem fizettem sorban állásért és szomjhalálért!“ – A rajongók szerint botrányos volt Boris Brejcha budaörsi bulija

ZENE BORIS BREJCHA KONCERT

Többen szörnyű szervezésről és állapotokról számoltak be Boris Brejcha budaörsi, szombaton megrendezett koncertje után, az esemény Facebook-oldalát is ellepték az elégedetlen hangok.

A 24.hu újságírója és több olvasója is részt vett a Supernova Techno által a budaörsi reptéren megszervezett, augusztus 24-i Boris Brejcha-koncerten, ahonnan igencsak keserű szájízzel tértek haza.

A beszámolók szerint a bejutáshoz az előre megvásárolt jegy esetén is másfél órát kellett sorban állni a tűző napon, és vízhez jutni sem volt egyszerű művelet: 1999 forintba került egy-egy félliteres palack, itt is kígyózó sorokat kellett kivárni, és a hírek szerint az este folyamán a méregdrága víz is elfogyott, és bezárták a pultokat. Többen próbáltak segítséget kérni, végül a helyszínre kivezérelt mentők nyittattak slagokat, hogy azokból adjanak inni. A lap azt írja, voltak olyanok is, akik rosszul lettek. 

@szalayalexandra1 Boriss Brejcha katasztrófa szervezés! #2024#foryou#fyp#foryoupage#tiktok#facebook#blonde#körmösvagyok#witcherysalon#nails#blondhair#dunaharaszti#poén#vicc#humor#😂#funny#anyavagyok#anyavagyokésélvezem#szalon#szalonélet#körmösöknek#mutiakörmöd#life#napjaim#baszadkiforyouba#story#momlife#csakvicc#műköröm#géllakk#techno#boriss#borissbrejcha#szervezés#party#buli♬ eredeti hang - 🆂🆉🅰🅻🅰🆈 🅰🅻🅴🆇🅰

Az esemény Facebook-oldalát szintén ellepték az elégedetlen kommentek, volt, aki a biztonsági szolgálatra panaszkodott, más a pultoknál zajló kiszolgálásra. A rendezvényre mintegy 15 ezren voltak kíváncsiak, de sokan nem várták meg a koncert végét sem. 

Ennyit még sosem fizettem a sorban állásért és a szomjhalálért!

– írta az egyik szintén nem túl elégedett rajongó, egy másikuk pedig megjegyezte: a német lemezlovast leszámítva semmi pozitívumot nem tud mondani. 

Forrás GettyImages / Frank Hoensch/Redferns)

Boris Brejcha 2023-ban az Arénát töltötte meg, akkor szintén a Szupernova Techno volt a szervező, de hasonló problémák nem adódtak. A Telex viszont úgy tudja, nem ez az első eset, hogy nem volt minden gördülékeny egy általuk szervezett eseményen.

@rozsassrac boris pia stand város 🥳 #borisbrejcha♬ eredeti hang - Rózsás Srác ❤ » вƒс «

Egyelőre a szervezők nem szólaltak meg a történtek kapcsán, de amint kommentálják az esetet, cikkünket frissítjük.