2024.8.1 17:22
Olvasási idő 0:53
Masszi-Rigó Csilla

Még csak augusztus van, de Rihanna máris visszarepít minket az iskolába – Itt a Fenty x Puma Creeper Phatty ‘In Session’ kollekció

DIVAT CIPŐK PUMA RIHANNA

Anjelica Huston és Chloe Cherry is részt vett Rihanna legújabb cipőinek bemutatókampányában.

Rihanna készen áll, hogy visszarepítsen minket az iskolapadba a Fenty és a Puma Creeper Phatty In Session kollekciójával. A Creeper Phatty, az eredeti cipő legújabb, Rihanna-féle változata nagyobb és merészebb, mint valaha, lehengerlő dizájnnal és rétegzett gumitalppal. A most érkező kollekció tripla fekete és klasszikus piros-fehér kordbársony változatban is elérhető. Ugyanaz a Creeper Phatty, csak friss, új színekben és anyagokkal, készen arra, hogy feldobja a legmenőbb iskolakezdő szettjeidet.


Rihanna legújabb kreatív kampányában, amelyet Philippa Price fotózott, az iskolába invitál minket. Az énekesnő nemcsak a projekt kreatív vezetője, de szereplőként is részt vett a projektben, méghozzá néhány meglepetés-iskolatárssal az oldalán. Az Eufória sztárja, Chloe Cherry mint emo lány, Anjelica Huston pedig mint igazgatónő egészítik ki a kampányt. A változatos karakterek – köztük „a színházi gyerek”, „a népszerű lány”, „a stréber” és „az osztály kedvence” – még inkább fokozzák a kampányt.

rihannarihannarihannarihanna
Galéria megtekintése
(6)


Ahogy Rihanna fogalmazott: „A sulidban mindenki Creeper Phattyt fog hordani, ezt a víziót játssza el ez a kampány. Nagyon tudatosan választottuk ezeket a színeket és anyagokat az iskolakezdéshez. A fekete-fekete kordbársony a saját gyerekkoromra emlékeztet – egy iskolai egyenruhához illő cipő, azzal a csavarral, amit mindig is szerettem volna.”


A FENTY x PUMA Creeper Phatty In Session elérhető a Puma.com oldalon, a Puma-üzletekben és a globális kiskereskedőknél, beleértve a Foot Locker, a JD Sports és a Zalando üzleteit, valamint kapható a Playersroom üzleteiben és webshopjában is.