2024.8.1 12:35
Olvasási idő 0:55
Masszi-Rigó Csilla

Ezek a legjobb szexpozitív nyaralószigetek Európában

UTAZÁS NYÁR NYARALÁS SZEX UTAZÁS

Európa számos nyaralóhelye lehet ideális azoknak, akik szabad és kalandos kikapcsolódást keresnek. A swingerklubok, a nudistastrandok, a sztriptíz- és melegbárok száma alapján állították össze a legtöbb szexuális szórakozást nyújtó szigetek toplistáját.

Idén nyáron a német Erobella elkészítette a Love Island Index 2024 listát, amely a turisták számára leginkább ajánlott európai szigeteket rangsorolja, ahol szabadabb és kalandosabb nyaralást kereshetnek. A lista azokat a helyeket sorolja fel, ahol a legtöbb szexuális szórakozást élvezhetik a látogatók a swingerklubok, melegbárok, nudistastrandok és sztriptízbárok kínálata alapján.

A listát Gran Canaria vezeti, ami tökéletes mixet kínál azoknak, akik szeretnék felfedezni vadabb oldalukat. A legmagasabb, 20,6-os pontszámmal ez az első számú úti cél a szabad szelleműek számára. A második helyen a pezsgő éjszakai életéről és befogadó hangulatáról híres Mykonos áll 16,2-es pontszámmal. Ez a görög gyöngyszem számos melegbárjával és élénk klubéletével ígér végtelen szórakozást.

Ezel a legszexpozitívabb szigetek Európában
Gran Canaria Forrás GETTY IMAGES


Számos nudistastrandjának köszönhetően Menorca a harmadik helyen áll 12,7-es pontszámmal, vagyis ideális hely azoknak, akik ruhamentes nyaralásra vágynak. A legjobb ötbe Fuerteventura és Korzika jutott még be, mindkét sziget egyedi vonzerővel rendelkezik: Fuerteventura kiterjedt nudistastrandjai, Korzika változatos éjszakai élete miatt kihagyhatatlan úti cél.

A toplistán megtalálható még egymást követve Lanzarote, Szardínia, Kos, Szicília, Korfu, Kréta és Ibiza, Sylt és Tenerife is.

Hogyan állt össze a lista?

Az Erobella először azokat az európai szigeteket elemezte, amelyek évente a legtöbb turistát vonzzák. Ezt követően kiszámították azokat a paramétereket, amelyek betekintést nyújtanak a szigetek szexpozitív életmódjába. Ezek a paraméterek magukban foglalják a nudistastrandok, swingerklubok és -bárok, valamint meleg és sztriptízbárok számát. Az összes értéket az egy főre jutó turisták száma alapján igazították ki, és egy 1-től 10-ig terjedő skálán standardizálták.