2024.7.9 13:00
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Jön Az ördög Pradát visel folytatása, amiben Meryl Streep és Emily Blunt karaktere is visszatérhet a képernyőre

FILMEK + SOROZATOK FILMEK MERYL STREEP PRADA

Az amerikai mozis lapok értesülései szerint Miranda Priestly visszatér, "Az ördög Pradát visel" folytatásában azonban rá kell jönnie, hogy már nem ő diktálja a divatot.

Hamarosan visszatérhet a kétezres évek egyik legmeghatározóbb divatfilmje, Az ördög Pradát visel, a Disney ugyanis már dolgozik a történet folytatásán – derül ki a Hollywood Reporter híréből.

Az amerikai mozis lapok értesülései szerint a film folytatásán az eredeti forgatókönyvért is felelős Aline Brosh McKenna – aki épp tárgyalásokat folytat a projekttel kapcsolatban – , valamint Wendy Finerman producer dolgozhatnak.

Folytatódik Az ördög Pradát visel
Forrás The Devil Wears Prada (2006) - Fox 2000 Pictures

A Puck a folytatás lehetséges cselekményéről is írt: a Runway magazin főszerkesztője, Miranda Priestly (a 2006-os filmben Meryl Streep) karrierje végén azzal szembesül, hogy teljesen leáldozóban van a nyomtatott sajtó, a Runway pedig aligha tud összekalapozni annyi pénzt, amivel fenn tudná tartani működését. Közben egykori asszisztense, a mindig zaklatott, megfelelési kényszeres Emily Charlton (Emily Blunt a 2006-os változatban) egy Kering/LVMH-típusú, luxusruhákat forgalmazó cég vezetője lett akkora marketingbüdzsével, ami éppen elég lenne arra, hogy a magazin tovább működhessen.

Kiemelt tartalom
A jövő nagy filmesei köztünk járnak: Jön a Cinemira, Magyarország egyetlen gyerekeknek és fiataloknak szóló filmfesztiválja A jövő nagy filmesei köztünk járnak: Jön a Cinemira, Magyarország egyetlen gyerekeknek és fiataloknak szóló filmfesztiválja 2 nappal ezelőtt

A film szereplőgárdájával kapcsolatban egyelőre nem született megállapodás, tehát továbbra is kérdés, hogy Meryl Streep, Emily Blunt vagy Anne Hathaway részt vesz-e majd a projektben. Utóbbi egyébként épp idén, A rólad alkotott kép című filmjét promózva jelentette ki, hogy szerinte már nem fog folytatódni Andrea Sachs sztorija.