2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szöllősi Anna
2022.12.23 15:37
Olvasási idő  0:29

Lizzo kicsit túltolta a karácsonyi készülődést

Lizzo a CBS Sunday Morningban adott interjút, az előzeteseben pedig első Los Angeles-i otthonáról, és karácsonyi dekorációjáról is mesélt.

Szöllősi Anna
2022.12.23 15:37 Olvasási idő  0:29
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Mielőtt a Truth Hurts világsikert aratott, és hét hétig uralta a Billboard Hot 100 listáját, a detroiti énekes-rapper sok éjszakán át aludt az autójában, vagy húzta meg magát másoknál. Mint mondja, fontos mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy végre háztulajdonosnak mondhatja magát, és a turnéin is alig várja, hogy hazatérjen. 

 

„Olyan, mintha sokáig nem lett volna semmi cuccom, és most kicsit túlzásba viszem“ – mondta Lizzo, akinek féltucatnyi karácsonyfája van az otthonában. 

 

Szó szerint én vagyok a Mikulás.

 

– idézte a Billboard. 

 

 

Lizzo elég sikeres évet tudhat maga mögött: legutóbbi slágere, az About Damn Time júliusban és augusztusban két hétig vezette a Billboard Hot100-as listáját, negyedik albuma, a Special pedig júliusban a Billboard 200-as lista második helyén debütált. A rapper az év lemeze és dala Grammy-jelölést is bezsebelte. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: billboard.com Thumbnail:  Instagram / @lizzobeeating
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra