2024.6.16 12:44
Olvasási idő 1:15
Masszi-Rigó Csilla

Taylor Swift exe, Joe Alwyn először beszélt az énekesnővel való szakításáról

ARCOK TAYLOR SWIFT

No, vajon mit mondanak erre a Swiftie-k?

Joe Alwyn több mint egy évvel a Taylor Swifttel való szakítás után nyilatkozott kapcsolatukról a Sunday Times Style magazinnak. A téma elsődlegesen Alwyn új szerepe volt Jórgosz Lánthimosz legújabb filmjében, a Kinds of Kindnessben, ugyanakkor a beszélgetés során szóba jött az énekesnővel való kapcsolatuk is, melyet Taylor Swift új albumán, a Tortured Poets Departmenten dolgozott fel (ez is már egy utalás arra a Tortured Man Club című WhatsApp-csoportos beszélgetésre, amelyet Alwyn Paul Mescallal és Andrew Scottal folytat) olyan dalokkal, mint a „So Long, London” és a „Black Dog”.

Joe Alwyn először beszélt Taylor Swifttel való szakításáról
Swift és Alwyn a 2020-as Golden Globe-díjátadón. Forrás Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank

Amikor megkérdezték Alwyntól, hogy meghallgatta-e az albumot, a férfi nem válaszolt egyértelműen a kérdésre, helyette a következőket mondta a lapnak: „Remélem, hogy mindenki átérzi és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy hosszú, szeretetteljes, teljesen elkötelezett, több mint hat és fél éves kapcsolat végével járnak. Nehéz dolog ezen eligazodni. Ami szokatlan és abnormális ebben a helyzetben, az az, hogy egy héttel később hirtelen minden a nyilvánosság elé került, és a külvilág is mérlegelni kezdett.”

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

Miután mindenki megtudta, hogy elváltak útjaik, a 33 éves angol színész azon kapta magát, hogy magánéletük a bulvársajtó és a közösségi média legfelkapottabb híre lett, szakításuk pedig egy „nagyon is irreális térbe került”, ahol folyamatosan boncolgatták szakításuk okát, spekuláltak az emberek és ahogy ő mondja, a felismerhetetlenségig kifordították a történetet. 

„Az igazság az, hogy mindig lesz egy szakadék aközött, amit tudunk és amit mondunk” – magyarázta a férfi. „Én megbékéltem ezzel.”

Joe Alwyn először mesélt Taylor Swifttel való szakításáról
Joe Alwyn Emma Stone-nal és Willem Dafoe-val a Cannes-i Filmfesztiválon. Forrás Kristy Sparow/Getty Images

A Taylor Swift-rajongók egy része szerint Alwyn volt az, aki titokban akarta tartani a kapcsolatukat, a színész azonban arról beszélt az interjúban, hogy ezt közösen döntötték el, és ő továbbra is szeretné megtartani magának a privátabb részleteket.

„Ez a kapcsolat sosem volt olyan, amit árucikké lehetne tenni, és nem látom okát, hogy ezen most változtassak” – mondta Alwyn, majd hozzátette: „kicsit több mint egy éve történt, és szerencsésnek érzem magam, hogy egy igazán nagyszerű helyen vagyok az életemben – szakmailag és emberileg is. Nagyon jól érzem magam.”