2024.4.15 13:40
Olvasási idő 0:52
Maier Péter

Tyler, the Creator felhívta A$AP Rockyt és Childish Gambinót a Coachella-szettjére, és elmondta, hogy régen utálta őket

ZENE ASAP ROCKY HIP-HOP TYLER, THE CREATOR

Rockyval először fasírtban voltak, majd szerelmesek lettek egymásba, most pedig jó barátok.

Tyler, the Creator volt az idei Coachella fesztivál első hétvégéjének egyik headlinere, a rapper-énekes-divatdiktátor pedig a szombati buliján emlékezeteset alakított, köszönhetően annak is, hogy elit vendégszereplőkkel egészítette ki a műsorát.

Tyler, The Creator fellépése a 2024-es Coachellán
Tyler, The Creator fellépése a 2024-es Coachellán Forrás Arturo Holmes/Getty Images for Coachella

A koncert Tyler egész eddigi diszkográfiáját felölelte, helyet kapott a szettben a Running Out of Time az Igor lemezről, amit Childish Gambinóval adott elő, illetve a Who Dat Boy és a Potato Salad is a Flower Boy című albumról – ezekhez A$AP Rockyt hívta a színpadra. De a közreműködők között feltűnt Kali Uchis (See You Again), illetve Charlie Wilson (Earfquake) is.

A rapper a fellépésen röviden kitért arra is, mik voltak az első benyomásai Gambinóról és Rockyról. Azt mondta, hogy „régebben mindkettőjüket utálta“, majd úgy fogalmazott:

Komolyan, nem tudom, miért, terápiára kell mennem, hogy rájöjjek.

Gambinóval kapcsolatban akkor változtak meg az érzései, amikor megjelent III. Urn című dala. „Konfliktusban voltam magammal. Azt gondoltam, basszameg, »hogy lehet egy n***a, akit ennyire utálok, ennyire jó?«. Most fordult a kocka, és ő az, aki alig veszi fel nekem a telefont“ – mondta. Ezután virágot adott Glovernek, és elmondta, milyen sokra tartja.

Kiemelt tartalom
Schwarcz Ádám egy eklektikus dark pop lemezzel búcsúzik Beton.Hofitól – Meghallgattuk a „0” című mixtape-et Schwarcz Ádám egy eklektikus dark pop lemezzel búcsúzik Beton.Hofitól – Meghallgattuk a „0” című mixtape-et 2024.3.12 18:43

Tyler röviden beszélt a Rockyval való kapcsolatáról is: „Oké, eleinte azt hittük, hogy beefben vagyunk. De igazából csak a körülöttünk lévők voltak rosszban, szóval én és Rakim egymásba szerettünk, és most barátok vagyunk“.

Tyler, the Creator teljes Coachella-szettje ide kattintva nézhető vissza.