2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szöllősi Anna
2022.12.13 15:42
Olvasási idő  0:42

Giga kalapok, extrém fehérneműk és szalmazápor: a Jacquemus nyári kollekciójának bemutatója egy hangárt is felforrósított

Simon Porte Jacquemus szuperképessége, hogy az általa megálmodott ready-to-wear ruhadarabok egyszerre árasztanak nyugalmat, és tűnhetnek provokatívnak.

Szöllősi Anna
2022.12.13 15:42 Olvasási idő  0:42
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Giga kalapok, extrém fehérneműk és szalmazápor: a Jacquemus nyári kollekciójának bemutatója egy hangárt is felforrósított
Forrás: Instagram / Jacquemus;

Simon Porte Jacquemus stílusának a fókuszában a természetes anyagok és a földszínek állnak, ezért joggal nevezhetjük őt a naturalista divat királyának.

 

A 2023-as tavaszi/nyári, földszínekben pompázó LE RAPHA kollekciójának alapja az Afrikában őshonos Rafia-pálma. A kollekciót ezúttal a Párizs melletti Le Bourget repülőtér hangárjában mutatták be: az év egyik leghidegebb napján, az eseményen készült fotók a fülledt nyárba repítenek, a „szalmaeső“ láttán pedig a tengerparton érezheti magát az ember.

 

LE RAPHA Forrás: Instagram / @Jacquemus

 

A kollekcióban többek között lezser felsők, laza, farmerbetétes nadrágok, extrém szabású, uszályos szoknyák, újraértelmezett crop topok és színes, geometrikus fehérneműk is helyet kaptak, a táskák és túlméretezett kalapok mellett. A gyökereihez hűen Jacquemus remekül ötvözi az időtlen természetességet és a kortárs stílust, szárított búza és homokszínű textúrák pedig a mozdulatokkal teli részleteken keresztül kelnek életre a felsőkön, öltönyökön vagy szoknyákon.

 

LE RAPHA Forrás: Instagram / @Jacquemus

 

Az eseményen számtalan A-kategóriás híresség is tiszteletét tette, köztük Pamela Anderson, Christine Quinn, Sophie Marceau és Vincent Cassel.

 

LE RAPHA kollekció Forrás: Instagram / @Jacquemus

Ráijesztettek a divatiparra

Ez az utolsó show

 

– jelentette be tegnap Simon Porte Jacquemus Instagram-sztorijában, majd nemsokkal később közölte: az egész csak tréfa volt - vagy inkább egy jól sikerült marketingfogás. 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Instagram / Jacquemus
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra