A cikk a New Balance támogatásával készült.
2023.9.25 17:01
Olvasási idő 0:57

„Nemcsak fizikailag, de szellemileg is fitten tart” – A REFRESHER Magyarország főszerkesztője, Hering Andris mesélt a futásról

SPORT NEW BALANCE SPORT SPORTRUHÁZAT

Mit jelent számodra a futás, és miben változtatta meg az életedet? A REFRESHER Magyarország főszerkesztője, Hering Andris osztotta meg velünk gondolatait arról, miért érdemes felhúzni a sportcipőt.

Mindenkit más motivál arra, hogy futócipőt húzzon: van, akit a versenyszellem éltet, van, akit az egészség és a jobb közérzet elérése motivál, és olyan is akad, aki csak ki akar kapcsolódni egy hosszú és fárasztó nap után.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

REFRESHER Magyarország (@refresherhu) által megosztott bejegyzés

Hering András, a REFRESHER Magyarország és a Nosalty főszerkesztőjeként napi szinten kerül nehéz és felelősségteljes döntést igénylő helyzetekbe. Számára egy hosszú nap végén nem teher, hanem igazi kikapcsolódás a futás, amelyet a jó környezet és a zene tesz valódi élménnyé.

Hering Andris, a REFRESHER Magyarország főszerkesztője Forrás New Balance Magyarország

Miért jó a futás? Mindegy, hogy maratonon vagy, szigetkört teljesítesz vagy éppen a háztömböt kerülöd meg, ha futsz, akkor futó vagy! 
 

A futással mindenkinek van egy célja: míg valaki a csúcsra akar törni és versenyszerűen űzi, más az egészségéért teszi, esetleg élvezetből, vagy szimplán csak azért, hogy egy hosszúnak ígérkező nap elején vagy a fárasztó munka végén pár percre kikapcsolhasson. Senkinek sem kell külső elvárásoknak megfelelnie futás közben, mindenki útja egyedi. A futás egyesít függetlenül attól, ki mennyit és miért fut, mi motiválja vagy éppen mi a célja.

Kiemelt tartalom
Mbappé vagy Ronaldo lesz csinosabb? – Ezek a németországi Európa-bajnokság legszebb mezei a Refresher szerint Mbappé vagy Ronaldo lesz csinosabb? – Ezek a németországi Európa-bajnokság legszebb mezei a Refresher szerint 2024.6.14 16:41

A New Balance Run Your Way kampánya nem magát a futást, hanem a futók egyediségét ünnepli, célja pedig, hogy a futásra ne csak mint fizikai tevékenység gondoljunk, hanem mint egy teljes és komplex élményre, amely erőt ad, felszabadít és kikapcsol.

Tarts velünk a következő hetekben és tudd meg, ki miért rakja le a voksát a futás mellett szélben, napsütésben, hóban vagy éppen esőben!