2023.8.11 17:09
Olvasási idő 0:54

Újra összeálltak a kilencvenes évek topmodelljei: Naomi, Cindy, Linda és Christy együtt készül új dobásukra

DIVAT DIVAT NAOMI CAMPBELL VOGUE

Mindez az amerikai Vogue magazin szeptemberi lapszámában valósul meg, ahol újra együtt pózol Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington és Linda Evangelista, azaz a kilencvenes évek legismertebb szupermodelljei.

A legismertebbeknek és az "eredeti" szupermodelleknek címkézett arcok ismét a Vogue címlapján szerepelnek, ráadásul a "minden idők legnagyobbjai" szalagcímet is megkapták az amerikai divatmagazin szeptemeri számához.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

A kilencvenes évek nagyjai, Cindy Crawford (57), Linda Evangelista (58), Naomi Campbell (53) és Christy Turlington (54) egymás mellett pózolnak a pénteken bemutatott, soron következő lapszám címlapján és editorial-fotóin. Őket négyüket azon kevés szupermodellek közé sorolják, aki megváltoztatták a divatot a kilencvenes évek környékén.

A ’80-as évek végén és a ’90-es évek közepén a divat világa az elit hobbijából a szórakoztatóipar egyik alappillérévé vált. Ennek az átalakulásnak a középpontjában Christy, Naomi, Cindy és Linda álltak, akiknek rendkívül fotogén vonásaik, magabiztosságuk, gyors észjárásuk, intuitív stílusuk, intenzív kíváncsiságuk és hihetetlen munkamoráljuk ritka kombinációja átfordította az iparágat


– olvasható a magazin hivatalos Instagram-oldalán.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

A ma már ötvenes éveikben járó szupermodellekkel interjút is készítettek, melyben szó esik karrierről, szerelemről, családról, és arról, milyen az élet a „szupermodell buborék” belsejében.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

A szupermodellek egyébként az Apple TV+ új, The Supermodels című dokusorozatát reklámozzák, amelynek premierje szeptember 20-án lesz. A négyrészes sorozat az 1990-es évek topmodelljeire fókuszál. A produkciót az Oscar-díjas Roger Ross Williams és Larissa Bills rendezi, míg az executive producere Brian Grazer és a Ron Howard lesz az Imagine Documentaries-től.