2023.7.21 10:48
Olvasási idő 0:37
Szécsi Krisztián

A LEGO egy magyar srác ötletét dobhatja piacra: érkezhet a márka DJ keverőpultja

DESIGN DESIGN LEGO

A pályázatok elbírásálása többek között közönségszavazáson is múlik.

A plasztik építőkockákról és más alakzatokról ismert márka, a LEGO most egy magyar srác vízióját hozhatja el a világ játékpolcaira a Lego Ideas keretein belül.

A Lego Ideas a Chaordix és a The Lego Group által működtetett weboldal, amely lehetővé teszi a 18 év feletti felhasználói számára, hogy ötleteket nyújtsanak be Lego termékekhez, amelyek potenciálisan kereskedelmi forgalomra bocsájthatók. Ha ötleted kiválasztásra kerül, megkapod a befolyt összeg 1%-át.

A Megragadó Gladiátor Ezredes felhasználónév alatt alkotó magyar fiú egy 2628 darabból álló Pioneer DJ keverőpultot nyújtott be a brandnek, ami élethű dizájnján túl még – játékos keretek között ugyan – de működik is: beilleszthetünk a kis kontrollerbe egy Lego USD sticket, Lego lemezeket, lépegethetünk a számok között, és még egy sor különböző gombot is nyomogathatunk.

legolegolegolego
Galéria megtekintése
(9)

„Ez a ma már klasszikusnak számító darab jelentős szerepet játszott a klubok életében, ezért is választottam“ – árulta el Ezredes, akinek ötletét eddig 3579-en támogatták. A szavazásból még 572 nap van hátra a LEGO Ideas platformon.