2023.5.2 12:21
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Korunk egyik legnagyobb polihisztora köszönt be Balazs Kicks-hez – nem Pharrell Williams, még nála is jobb

DIVAT BALAZS KICKS SNEAKER

Alekosz járt a fiatal vállalkozó sneakerboltjában, elmesélte, hogy a híres nőknél nem nagyon járt sikerrel, VV Anett ás Schumacher Vanda is csúnyán utasította vissza.

Kész aranybánya Balazs Kicks új videója, amelyben Alekoszt látja vendégül a fiatal sneakervállalkozó. Pachert Balázs cipőtúrára viszi a korábbi valóságshow-s celebet, eközben pedig elhangzik egy s más, amiről meg kell emlékeznünk, bármennyire esik nehezünkre.

A videó elején az önmagát polihisztornak tartó híresség arról beszél, hogy ha csajozásról van szó, a sztárokat már inkább kerüli, mert elég rossz tapasztalatai vannak róluk. VV Anett és Schumacher Vanda is elutasította nemrégiben, előbbi egyenesen „ótvaréknak“ nevezte Alekoszt a férfi szerint.

Nem sztárral kellene... Mondjuk a Csisztu Zsuzsával el tudnám képzelni. Tehát, ő egy emelkedettebb korosztály, intelligenciában is egy teljesen más kulturális holdudvar, mint ezek. 

– mondta, de persze konstatálva, hogy az olimpikon-műsorvezető-jogász Csisztunak van férje, tehát a kérdés abszolút teoretikus.

Ami a cipőket illeti, Alekosz nem bizonyul a világ legnagyob sneakerheadének, a Balazs Kicks boltjában található lépők nagy részével kapcsolatban erős kritikákat fogalmaz meg. 

Kiemelt tartalom
Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései 2024.4.11 19:05

Pachert egyébként kérdezi is Alekoszt arról, mit szól ahhoz, hogy Andrew Tate-hez hasonlítják, de a korábbi Való Világ-szereplő nem igazán vágja Tate „munkásságát“. Persze, amiket elmond, azok ennek ellenére is korrelálnak a tate-i életigazságokkal kezdve onnan, hogy a nők csak támaszkodjanak a férfiakra és ne akarjanak karriert csinálni, odáig, hogy a férfiak a teremtés koronái.

Ennél többet hadd ne kelljen idéznünk ebből a videóból, ha valakit érdekel, Balazs Kicks csatornáján megnézheti.