2023.3.22 14:31
Olvasási idő 0:46
Szécsi Krisztián

Videóra vették, ahogy megverik Tekashi 6ix9ine-t egy szaunában

ZENE TEKASHI 6IX9INE ZENE
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

A rappert a helyszínről mentő szállította kórházba

Az igencsak megkérdőjelezhető múltjáról és szivárványszínű hajáról ismert Daniel Hernandezt, azaz Tekashi 6ix9ine-t, kórházba kellett szállítani miután egy csapat férfi rátámadt egy dél-floridai konditerem szaunájában. Az esetről videó is készült.

A rapper egy LA Fintess nevű kondi egyik szaunájában pihent, amikor egy férfiakból álló társaság megtámadta. A verésről készült videóban jól hallatszódik, ahogy az egyik támadó azt mondja: „Fotózz le, fotózz le, híres akarok lenni!”

A zenész ügyvédje a TMZ-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy Hernandezzel nem volt testőr, így pedig csak a maga erejére támaszkodhatott. Ám a túlerővel szemben, smemi esélye nem volt. Mentővel vitték el a helyszínről állkapocs-, borda és hátsérüléssel. 

Forrás New York Daily News / Contributor

A támadás indítéka még ismeretlen, ám Twitteren sokan arra gyanakodnak, hogy 6ix9inet múltbéli ügyletei miatt lincselhették meg, hiszen ismeretes, hogy a férfi korábban a Nine Trey Gangsters bűnbanda tagjaként működött és számottevő erőszakos bűncselekményben vett részt. Amikor 2018-ban lekapcsolták a szervezetet, Hernandez mindent megtett, hogy mentse a bőrét, így azonnal be is mártotta valamennyi bűntársát a rácson kívüli élet reményében. A rendőrséggel való szoros együttműködésért két évet kapott, ám ténylegesen csak 13 hónapot kellett leülnie.