2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.14 10:57
Olvasási idő  0:31

Azahriah elhagyja Magyarországot

Az Arénát megtöltő énekes meghódítja egész Európát.

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.14 10:57 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Azahriah elhagyja Magyarországot, ráadásul nem sokkal azután, hogy múlt pénteken teltházas konceret adott a Papp László Budapest Sportarénában. Szerencsére az énekes nem hagyja el teljesen szülőföldjét, ősszel azonban 8-10 állomásos európai turnéra indul stábjával, derül ki a Fókusz riportjából

 

Európai turnéra indul Azahriah. Forrás: Facebook/Azahriah

 

Ahogy az az RTL híréből kiderül, egy angol ügynökség fog majd együtt dolgozni Baukó Attila stábjával, a zenész menedzsere, Tóth Gergely pedig azt is elmondta, a külföldi együttműködőket is teljesen lenyűgözte Azahriah zenéje: 

 

Nagyon vicces volt, amikor először beszéltünk az angolokkal. Úgy hívtak fel minket, hogy bár a felét se értik jó pár dalszövegnek, három hete Azahriah-t hallgatnak az irodában, és imádják.

 

A 21 éves énekes március 10-én adott telt házas koncertet az Arénában, a rendezvényen pedig még Erős Antónia és Szellő István, az RTL legismertebb híradós párosa is megjelentek egy percre. 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Facebook/Azahriah
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra